Dnia 2024-08-22 o godz. 10:55 technik-at napisał(a): > po 10,16-10,2 Spodziewałem się zejścia i małej paniki pod 10 ale już nie ma chętnych, a covidówki też już słabną więc kapitał wróci
Na ile ma być ten wzrost teraz, jazda na 11 czy 12? Żeby chociaż te 5% zrobić do końca tego tygodnia. Na Mercatorze mam 9,74%.
Dnia 2024-08-22 o godz. 12:53 ~Arc napisał(a): > Tylko, że już nawalili na podaż od 10,50... > > https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/SNX > > Jak ktoś sypnie więcej, to znowu cofka.
Opublikowano przy kursie: 10,50 zł, zmiana od tamtej pory: -2,48%
I taka to jest gra, GPW Vice City: poruszaj się po mieście, zdobywaj nowe posiadłości zarabiające $$, ale najważniejsze, to pilnuj, żeby stracić jak najmniej punktów życia.
technik-at, na ile to ma spaść, i na ile to ma wzrosnąć, żeby kasy wpadło jak najgrubiej robiąc szybką misję? MRC wyrzucone po 65,20 zł, po dwóch dniach pompowania, tam ekipa na 53 się teraz nakręciła, więc niech wyrzucający przed weekendem nakręcą małą panikę i od poniedziałku poszalejmy z niższych poziomów, jeśli media pośpiewają o zarazie, która zagraża naszemu gatunkowi.
To tak to wygląda na ten moment, a sesja oficjalnie zakończona, więc gratulujemy sobie Panowie i Panie też : )
Dnia 2024-08-22 o godz. 21:50 ~Lol napisał(a): > Taka obrona jak twój Columbus po 9,6. I hajs w plecy patrząc tam na zamknięcie.
No jemu dzisiaj trochę nie pykło : ) Za wcześnie zaczął wróżyć korektę na Mercatorze i przesiadkę na SNX/CLC.
Dzisiaj na koniec już brakowało na Mercatorze siły do utrzymania wysokich poziomów, a jutro piątek, więc już totalnie może pójść panika, jak zaczną wychodzić przed weekendem. Może tym sposobem zaczną przeskakiwać na SNX/CLC. Ja po cichu liczę, że tak może będzie, i kawałek wtedy wezmę, żeby włączyć się do zabawy.
Dnia 2024-08-31 o godz. 09:14 ~Jw napisał(a): > No, bardzo. Jak zwykle wielkie nadzieje na forum i kapiszon. Ale trend obroniony, tu rośnie nawet wtedy gdy spada. ------------------------------------------------------------------------------------------ To fakt, cały czas rośnie od 30zł. I tego należy się trzymać Piękne forum......nie wiem tylko czego...
Dnia 2024-08-31 o godz. 09:14 ~Jw napisał(a): > No, bardzo. Jak zwykle wielkie nadzieje na forum i kapiszon. Ale trend obroniony, tu rośnie nawet wtedy gdy spada. ------------------------------------------------------------------------------------------ To fakt, cały czas rośnie od 30zł. I tego należy się trzymać Piękne forum......nie wiem tylko czego...
Piękne forum bo cieszą się Ci co kupowali po 9, dla Ciebie liczy sie tylko zjazd z 30. Ale jestes na tyle ograniczony ze myslisz ze kazdy tutaj wisi a tylko Ty jestes fajny bo na peronie xD