Tylko jak płytki był rynek na niskim notowaniu - zwykle otwierało realizację zlecenia ale wpadało po kilka szt akcji, bo momentalnie anulowane były ciut większe pakiety... Ktoś sobie pogrywał z wystawianiem na sprzedaży - wcale nie chciał sprzedawać tylko wabił/straszył/prowokował.
Jak mamy tu ff 75 % , płytki rynek brak chętnych na sprzedaż, to są zwiastuny na up, dodatkowo ci co sprzedali 6-8, czekają, żeby zrobić jeszcze raz kółko, a hakowi ubrani na 6-8 czekają na odwieszenie, co może sugerować wyższy zasięg w górę. Wycena nawet ok.8 daje c/wk 1. W przypadku ugody z optigi, cena może być zdecydowanie wyższa.
Niestety nie mam czarodziejskiej kuli, nie wiem co będzie dalej.Zazwyczaj jak mały obrot przy takim ff to albo ktoś zbiera, przy sobie założonych poziomach, albo wydarzy się wariant ataku pod przejęcie, bo tutaj akurat kasa w spółce jest !!
no spoko, ja mam srednia 3,xx i fajnie jakby sie cos wreszcie ruszylo, bo kiedys szumne zapowiedzi tu byly. nie wykluczam, ze ostatnio bylo widac jakies zbieranie, bo i wolumen troche wiekszy sie pojawil. poczatkowo mowilem sobie, ze przy 2 z przodu bede usrednial, ale sie zawahalem. jak rzeczywiscie bedzie po 7-8 albo wiecej (kiedys byla mowa nawet o dwucyfrowym wyniku) to bez wiekszego znaczenia... pozdrawiam i milego weekendu.
To prawda ja też liczyłem na dwucyfrowy wynik i taki mógł być gdyby Prezesem był kto inny.Tutaj chodziły pakietowki po 5,40 i myślę,
że kupcy tych pakietów nie zamierzają tracić, stąd mój upór w zbieraniu.Milego weekendu pozdrawiam.
Ktoś dalej zaniża. Niestety skuteczność sprzedaży 5 czy 6 sztuk akcji przynosi zamierzony skutek i spadek kursu - co pokazuje tylko słabość naszej Madzi.