co do komunikatow, ja do konca nie wiem. Afair to Datawalk komunikuje kontrakty, nawet nie podajac ich wysokosci, tylko z adnotacja ze "wierza ze ten kontrakt bedzie mial wplyw na wyniki spolki" (czy cos kolo tego) Czemu Vee tak nie moze robic - nie wiem.
..a widac wyraznie ze jest glod komunikatow ze strony spolki
Gdybyś historycznie znał spółkę widziałbyś jak spółdzielnia wykorzystała takie infa tutaj i na kilku innych spółkach gdzie kurs poszedł po 1000-3800% w górę w kilkanaście sesji i oparło się o KNF i manipulację kursem, nie tylko na vee ale na telesto, zortrax i wielu innych spółkach, może stąd ta ostrożność a ponadto ESPI może zostać podane jeśli znane są cyfry i istotnie wpływają na wyniki firmy, reszta typu listy intencyjne i inne ciekawostki czy też zamówione wyceny to tylko sztuczne zagrywki spółdzielni i grubych żeby zarobić i wyleszczyć drobnych i ulicę.
Była tu swego czasu wycena East Value Research na poziomie 245,40. Z prognozami przychodów 57 mln na 2021 rok i zysku 32mln. A potem sprzedaż od Insiderów. Biuro wycofało tę rekomendację, ale co sprzedali to ich. Nie zwalaj na spółdzielnię.
To poczytaj wstecz posty ObserwatoRa grali trzy spółki RNK, Telesto, prefagrp i vee, ja się załapałem na dwie z nich i pięknie zarobiłem a reinwestowany zysk przyniósł niezły zysk, zależy kto kiedy wysiadał i czy dobierał pod kolejne podbitki