Dlaczego porównujesz do zysku sprzed 2 lat skoro wiesz ze wtedy wojna na Ukrainie się zaczęła i była zmienność olbrzymia na wszelkich instrumentach która się zdarza tylko w wyjątkowych okresach ?
Analitycy porównują do 2023 gdzie podobna zmienności była do obecnej i dlatego zysk kwartalny jest wyższy o 35% a półroczny o ponad 10 %
Myślisz że jesteś taki mądry a tu wychodzi ze słabo kombinujesz. Jak zawsze zresztą ...
Jakby obecna zmienność była na poziomie tej sprzed 2 lat to bank rozbity i byś musiał znowu nicka zmieniać ...
Wytknąłem błąd w tytule- był ciut lepszy niż w zeszłym roku (10%) ale każdy na spółce wie że nie rekordowy…bo lepszy był 2 lata temu - o to mi chodziło. Widzę że Ty z rekordem jak makler z ATH - macie jakieś swoje wyliczenia…
Spółka która zarabia rocznie prawie 1 miliard złotych ma raptem kapitalizację niespełna 8 mld zł
Mi pasuje
Coś niby tobie nie pasuje , ale jednak siedzisz tu 24 godz 7 dni w tygodniu ?
Dziwne to torszkę zwłaszcza że spółek na giełdzie do wyboru do koloru a ty się uparłeś akurat na XtbNiby słaba spółka , niby akcji nie masz ale jesteś i czuwasz ...