Może coś być na rzeczy. Nie udzialam się zbyt dużo na forach. Jestem tu pewnie dłużej od Mistrza i śmiem twierdzić że mają spore kłopoty z finansowaniem. Czekam jeszcze miesiąc. A mam co wywalać bo napakowalem tego jak dziecko bo miało być boom AI a jest co jest..
Mistrz połowę muszę zredukować. Za dużo tego mam. A i pytanie czy się zaczną? Nie byłbym tego taki pewny a Ty widzę że jesteś przekonany o wzrostach? To możesz zostać zaskoczony niestety. Będą wzrosty jak będą kontrakty i sprzedaż. Widzisz jak gdzieś? Widzisz te umowę która miała być do końca kwietnia podpisana. No właśnie...
Na koniec dodam jeszcze jedno. Wiem ze to co pisal Przezorny dzialalo na was jak plachta na byka. Bo wy widzieliście wielkie wzrosty, "skokowy" wręcz wzrost:] Ale przypomnijcie sobie i zastanówcie się obiektywnie czy aby nie miał racji.
Tak czy siak ktoś tu wszystko zbiera bez wyjątku pisze o 17-14 a wszystko powyżej zbierane sprawdzałem ja czekam a jestem na minus obecnie ale jedna sesja i może być plus pozdro
Co do przezorny może i jest coś na rzeczy ale nie jestem w stanie tego zweryfikować i nie będę się tym frapował papier na longa tak jak pisałem mpc rośnie może nie skokowo ale teraz już nic z tym nie zrobimy trza czekać pozdro
Dla mnie Przezorny to gość z klasą.Zawsze pisał prawdę, która wydawała nam się naganianiem na spadki.Z perspektywy czasu wszystko się potwierdza.Niestety, zachowanie Mistrza było katastrofą.Wyzywanie i poniżanie gościa,który uprzedzał nas przed tą firmą i prezesem było bardzo dziecinne.Najgirsze dla mnie jest to że prezes z kolegą pożyczyli Vee prawie 10 mln zł na wysoki procent .My akcjonariusze jesteśmy tylko potrzebni do wyrywania z nas kasy.Ta spółka od wielu lat przewiozła już wielu.Zarobili nieliczni.Jestem ciekawa jaka wypłatę co miesiąc bierze prezes.Moze ktoś wie.
Reno pisał bez szans na kolejną podbitke.
Reno pisał bez szans na wzrosty jakiekolwiek.
Reno pisał, oczko, Reno 19 i Reno 17 i było.
Reno mówi o Reno 14 i 9.
Reno docelowo przewiduję zawieszenie i wyzerowani.
Twierdzi .. mówię o 2 ostatnich raportach kwartalnych ..że sytuacja firmy jest DOBRA .. więc jeśli było /jest inaczej .. czyli źle .. to znaczy że mataczył .. czyli ordynarnie kłamał .. i wtedy trzeba go pociągnąć z powództwa cywilnego ..
Cezary Graf twierdził ze będzie wielki kryzys po czym wybuchła pandemia na co on o mowililem jest kryzys! Przewidziałem:D na tej zasadzie właśnie Reno działa
Tak wygląda wyleszczanie. Nikt na forum nie napiszę jak zarobić bo sam chcę się nachapac. Dodam, że żyjemy w Polsce, kraju kombinatorów. Tutaj spółdzielnia rozdaje karty!