• Jest problem Autor: ~Zrozum [46.112.86.*]
    Nie ma chętnych na ich produkt bo konkurencja jest ogromna. Plus inwestora odstaraszaja ogromne długi.

Nie jest dobrze.
  • Re: Jest problem Autor: ~Wierzyciel [213.25.125.*]
    Może coś być na rzeczy. Nie udzialam się zbyt dużo na forach. Jestem tu pewnie dłużej od Mistrza i śmiem twierdzić że mają spore kłopoty z finansowaniem. Czekam jeszcze miesiąc. A mam co wywalać bo napakowalem tego jak dziecko bo miało być boom AI a jest co jest..
  • Re: Jest problem Autor: ~Mistrz [94.40.87.*]
    No to czekasz tutaj ponad rok i oddasz jak zaczną się wzrosty gratuluję wyczucia ...?
    Mistrz połowę muszę zredukować. Za dużo tego mam. A i pytanie czy się zaczną? Nie byłbym tego taki pewny a Ty widzę że jesteś przekonany o wzrostach? To możesz zostać zaskoczony niestety. Będą wzrosty jak będą kontrakty i sprzedaż. Widzisz jak gdzieś? Widzisz te umowę która miała być do końca kwietnia podpisana. No właśnie...
  • Re: Jest problem Autor: ~Zrozum [46.112.86.*]
    Są tacy co przed premierą cyberpunka byli pewni xd. 99% inwestorów z tego co pamiętam
    Na koniec dodam jeszcze jedno. Wiem ze to co pisal Przezorny dzialalo na was jak plachta na byka. Bo wy widzieliście wielkie wzrosty, "skokowy" wręcz wzrost:] Ale przypomnijcie sobie i zastanówcie się obiektywnie czy aby nie miał racji.
  • Re: Jest problem Autor: ~Zrozum [46.112.86.*]
    Ja się czasem zastanawiam czy to prezes jest największym marzycielem czy my akcjonariusze :] haha
  • Re: Jest problem Autor: ~Vee [5.173.180.*]
    A ja uważam, że kurs na takim poziomie, że jeśli jest gotówka to brać, a nie w dołku oddawać
  • Re: Jest problem Autor: ~Mistrz [94.40.87.*]
    Tak czy siak ktoś tu wszystko zbiera bez wyjątku pisze o 17-14 a wszystko powyżej zbierane sprawdzałem ja czekam a jestem na minus obecnie ale jedna sesja i może być plus pozdro
    Co do przezorny może i jest coś na rzeczy ale nie jestem w stanie tego zweryfikować i nie będę się tym frapował papier na longa tak jak pisałem mpc rośnie może nie skokowo ale teraz już nic z tym nie zrobimy trza czekać pozdro
  • Re: Jest problem Autor: ~Mariola [37.47.181.*]
    Dla mnie Przezorny to gość z klasą.Zawsze pisał prawdę, która wydawała nam się naganianiem na spadki.Z perspektywy czasu wszystko się potwierdza.Niestety, zachowanie Mistrza było katastrofą.Wyzywanie i poniżanie gościa,który uprzedzał nas przed tą firmą i prezesem było bardzo dziecinne.Najgirsze dla mnie jest to że prezes z kolegą pożyczyli Vee prawie 10 mln zł na wysoki procent .My akcjonariusze jesteśmy tylko potrzebni do wyrywania z nas kasy.Ta spółka od wielu lat przewiozła już wielu.Zarobili nieliczni.Jestem ciekawa jaka wypłatę co miesiąc bierze prezes.Moze ktoś wie.
  • Re: Jest problem Autor: ~Miz100 [83.22.155.*]
    W ostatnim zdaniu prezio pisze że sytuacja finansowa firmy jest..DOBRA !!!
  • Re: Jest problem Autor: ~Miz100 [83.22.155.*]
    Więc w razie W .. będzie trzeba go skarżyć .. o celowe wprowadzanie w błąd !!!
  • Re: Jest problem Autor: ~Zrozum [46.112.98.*]
    G mu możemy zrobić taką prawda. Ja mówię czekać do końca roku. Zobaczymy co pokażą na kolejnych mpc
  • Re: Jest problem Autor: ~Reno [31.0.41.*]
    Reno pisał bez szans na kolejną podbitke.
    Reno pisał bez szans na wzrosty jakiekolwiek.
    Reno pisał, oczko, Reno 19 i Reno 17 i było.
    Reno mówi o Reno 14 i 9.
    Reno docelowo przewiduję zawieszenie i wyzerowani.
  • Re: Jest problem Autor: ~Miz100 [188.146.146.*]
    Twierdzi .. mówię o 2 ostatnich raportach kwartalnych ..że sytuacja firmy jest DOBRA .. więc jeśli było /jest inaczej .. czyli źle .. to znaczy że mataczył .. czyli ordynarnie kłamał .. i wtedy trzeba go pociągnąć z powództwa cywilnego ..
  • Re: Jest problem Autor: ~Zrozum [46.151.18.*]
    Reno twierdził pod koniec grudnia że zawiesza po czym uroslo z 20zl na 30zl w 3mc.
    Cezary Graf twierdził ze będzie wielki kryzys po czym wybuchła pandemia na co on o mowililem jest kryzys! Przewidziałem:D na tej zasadzie właśnie Reno działa
    Kumacie? G wie Reno tak jak i my
  • Re: Jest problem Autor: ~AI [5.102.67.*]
    Tak wygląda wyleszczanie. Nikt na forum nie napiszę jak zarobić bo sam chcę się nachapac. Dodam, że żyjemy w Polsce, kraju kombinatorów. Tutaj spółdzielnia rozdaje karty!
[x]
VEE 0,87% 11,65 2025-12-19 16:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.