• Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~66 [91.94.17.*]
    O marnotrawienie pieniędzy przez spółkę. Przeprowadzenie kontroli wypływu gotówki przez ABW . Bo coś tu śmierdzi. Dziękuję
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~BigShort [89.171.133.*]
    Wydmuszka jakich wiele na gpw
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~Alicja [37.31.156.*]
    I tę wydmuszkę zatrudniła UEFA i Barclays, hihi co za gość ...
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~pikuś [185.216.181.*]
    Dnia 2024-08-21 o godz. 14:34 ~Alicja napisał(a):
    > I tę wydmuszkę zatrudniła UEFA i Barclays, hihi co za gość ...

Niestety ta wydmuszka ma co 2-3 Q inny pomysł na model biznesowy ;/ Zastanawia mnie czy prezes ogląda po jakimś czasie swoje poprzednie konferencje.
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~Mich [212.156.228.*]
    Ludzie rozumiem frustracje ale to jest prywatna spolka. I możecie im skoczyć. Prędzej zastanówcie się jak z tych haków zejść i jeszcze zarobić. Namawiał ktoś do zakupu akcji? Nie. Więc nie róbcie dziecinady z KNF bo to śmiech na sali..
    Przy kolejnym raporcie rocznym odbiegającym tak jak poprzednie od "przewidywań" prezesa, zawieszenie notowań nie bedzie wcale jakimś SciFi, ale najpierw trafią na liste ostrzegawczą.
    Dlatego przypuszczam że po oficjalnych wynikach 1 półrocza 24r, BOŚ mocno zetnie rekomendację żeby mieć czyste ręce za rok.
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~akak [87.212.185.*]
    Różnie to bywa pikuś .... Trump może jednak nie wygrać ja i prezes może okazać się jednak w tym roku prawdomowny. Czasami nam się wydaje ,że znamy przyszłość ale ona nie jest taka oczywista
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~Alicja [37.31.156.*]
    Jeśli zrobili emisję po 55zl i znalazł się zainteresowany to musieli mu przedstawić grube papiery na zyski. Chyba że oszukali lub inwestor to ..... To się mi nie klei, grubi klienci, chętny inwestor na akcje po 55zl. Gruby klient zawsze sprawdza stan finansowy partnera i jego potencjał możliwości wykonania prac I taki Barclays by sobie tak zaryzykował ? Nie
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~akak [89.200.46.*]
    Nie wiem , dużo było powiedziane i nic z tego nie wyszło..... dlatego pomilczę.
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~markus [91.94.78.*]
    Dnia 2024-08-22 o godz. 07:41 ~Alicja napisał(a):
    > Jeśli zrobili emisję po 55zl i znalazł się zainteresowany to musieli mu przedstawić grube papiery na zyski. Chyba że oszukali lub inwestor to ..... To się mi nie klei, grubi klienci, chętny inwestor na akcje po 55zl. Gruby klient zawsze sprawdza stan finansowy partnera i jego potencjał możliwości wykonania prac I taki Barclays by sobie tak zaryzykował ? Nie

ta . pepco , allegro etc tez ktos brał akcji w emisji a teraz sa po 50% nizej. , fundusze maja za duzo kasy to kupuja co popadnie. na jednym zarobia na innym straca byle sie krecilo.
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~markus [91.94.78.*]
    Dnia 2024-08-21 o godz. 15:59 ~Mich napisał(a):
    > Ludzie rozumiem frustracje ale to jest prywatna spółka. I możecie im skoczyć. Prędzej zastanówcie się jak z tych haków zejść i jeszcze zarobić. Namawiał ktoś do zakupu akcji? Nie. Więc nie róbcie dziecinady z KNF bo to śmiech na sali..

właśnie to jest spółka publiczna a nie prywatna więc nie mogą sobie robić co chcą.

weszli na giełdę to muszą przestrzegać reguł
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: technik-at [77.65.22.*]
    to nie ma większego znaczenia
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~Mały [37.248.170.*]
    Jeszcze ONZ i Amerykanskie agencje rządowe
    Dnia 2024-08-21 o godz. 20:39 ~Mały napisał(a):
    > Jeszcze ONZ i Amerykanskie agencje rządowe

To nie ma nic do rzeczy z tym jeśli firma nie będzie potrafiła się utrzymać na rynku przez kolejne Q. Te duże firmy mają już przez DW wyuczony stuff który nawet po ich upadku potrafić będzie kupiony za grosze soft z zyskiem przez lata urzywać dla wlasnej corpo... tam chomiki siedzą i sie śmieją zawijając papierki,
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: stachsgh [212.75.101.*]
    Za cienko, nie dasz rady. Zobacz jak oni to robią, pełna profeska
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~ooouuu [190.80.252.*]
    oj pikus z wiernego przeistoczyles sie w innowierce...tacy bywaja bardzo zaangazowani w antyruchy
    bedziesz teraz na S?
    Dnia 2024-08-23 o godz. 01:53 ~ooouuu napisał(a):
    > oj pikus z wiernego przeistoczyles sie w innowierce...tacy bywaja bardzo zaangazowani w antyruchy
    > bedziesz teraz na S?

obecnie jestem na etapie Wkurzonego Sceptyka, redukcje robiłem jakiś czas temu pisałem o tym, co z reszą...? Czekam do grudnia na show prezesa
  • Re: Składam zawiadomienie do KNF Autor: ~Spekulant [94.172.217.*]
    Pasiasty 2.0??
[x]
DATAWALK -0,40% 91,75 2025-10-31 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.