Co niektorzy zachowuja sie jak dzieci.Prawdziwy inwestor zawsze podejmuje decyzje osobiscie i nikogo nie slucha.Wielokrotnie podawalem spolki ktore sa w moim zainteresowaniu i na wiekszosci z nich mozna bylo sporo zarobic.Najwiecej na AD Dragowski gdzie pisalem o kupnie w cenie 2 zlotych.Wtedy sporo ludzi kupilo akcje i bardzo duzo zarobilo.Kurs piol sie w gore i bylem uwielbiany gdyz kazdy nawet kupujac po 5-8-10 zlotych jeszcze mogl zarobic.Podawalem roweniez wiele spolek ktore az tak drastycznie nie wzrastaly i co i dostalo mi sie po tylku bo wiekszosc uwazala ze kazda spolka jak ja napisze bedzie wzrastala jak Dragowski.Takie jest zycie i przyzwyczailem sie do tego . Sam mam w swoim portfelu spolki na ktorych jestem do tylu.Nie jestem Krisem tylko krisem i sprawdzajcie IP to wtedy bedziecie wiedziec kto pisze i nagania a kto podszywa sie pode mnie Osobiscie zbieram teraz dwie spolki ktore moim skromnym zdaniem ostro wystrzela.W przyszlym tygodniu podam o ktore mi chodzi.Zawsze pamietajcie to Wasze pieniadze i Wy sami za nie odpowiadacie.Zycze wszystkim udanych inwestycji.Tak na marginesie na Polrescie beda ale nie musza byc duze wzrosty.Akcje Wieltonu skorekcone -godne uwagi.Dzisiaj mocno zbierany byl Mispol i New Worldr.Jednak w obecnej sytuacji gieldowej trudno jest o wzrosty typu 20-30 procentowe ale one przyjda.pozdrawiam
chłopaszek się uparł na mnie i chce wyładować wszystkie swoje niepowodzenia
musi zająć się behawioralnymi aspektami inwestowania
nauka zna takie przypadki i porządnie je opisuje :-)
Dnia 2009-06-18 o godz. 14:59 ~Kris napisał(a):
> chłopaszek się uparł na mnie i chce wyładować wszystkie
> swoje niepowodzenia
musi zająć się behawioralnymi aspektami
> inwestowania
nauka zna takie przypadki i porządnie je
> opisuje :-)
Chłopczyku podszywasz się nickiem pod krisa (zresztą też naganicza ) który miał kilka chwil dla siebie korzystnych , gdzie co niektórzy podązali jego tropem . Na tej popularności naganiasz nieświadomych graczy . Czas już wydorośleć i przestać się bawić w ten sposób. Behawioralne aspekty są mi znane aż za dobrze czego jesteś klinicznym przykładem..
drogi detektywie,
ostatnie zdanie mam traktować jak komplement?
dlaczego na swoje badania wybrałeś forum bankiera miszczu? :-)
kończ ta dyskusję i nie przyklejaj się do mnie więcej
nie życzę sobie, zrozumiałeś?
widzę że sam starasz się obkupić po korzystnej cenie tylko że zawsze
jestes do tyłu, oriętuj się trochę
zapamietaj tez, że każdy decyzje inwestycyjne podejmuje sam
nie wiem co znaczą słowa "naganiasz" i "nieświadomych"
żadne nie pasuje do inwestowania czy gry na GPW
Dnia 2009-06-18 o godz. 15:23 ~Kris napisał(a):
> drogi detektywie,
ostatnie zdanie mam traktować jak
> komplement?
dlaczego na swoje badania wybrałeś forum
> bankiera miszczu? :-)
kończ ta dyskusję i nie przyklejaj
> się do mnie więcej
nie życzę sobie, zrozumiałeś?
widzę że
> sam starasz się obkupić po korzystnej cenie tylko że zawsze
> jestes do tyłu, oriętuj się trochę
zapamietaj tez, że
> każdy decyzje inwestycyjne podejmuje sam
nie wiem co znaczą
> słowa "naganiasz" i
> "nieświadomych"
żadne nie pasuje do
> inwestowania czy gry na GPW
jeszcze raz powodzenia miszczu
W twoim przypadku klinicznym to co robisz nie jest to ani inwestowanie ani gra na GPW ale chamskie naganianie , Skaczesz po spółkach na których jest aktualnie kilkuprocentowy wzrost i dajesz do zrozumienia aby stadnie naśladowac twoje ruchy "inwestycyjne" . To jest żałosne... Sam kończę dyskusję z tobą przez wzgląd na higienę mózgu bo wystrzegam się przede wszystkim kontaktu z durniami i ' naganiaczami'
Witam .Szanowni inwestorzy prawdziwy kris zawsze pisze sie z malej litery.Osobiscie nie posiadam akcji Euromark co nie oznacza ze zycze im akcjonariuszom duzych zyskow.Pozdrawiam kris ade Dragowski