• Powieszenie na lata Autor: ~Difihuho [87.207.13.*]
    Gratuluję zakupów powyżej 70 gr.Jak można z rodzinnej spółki której akcje w styczniu było po 28gr wyciągnąć 200%zysku.A no trzeba wmówić innym ze to co robiła spółka do tej pory się nie opłacało a co będzie robić teraz będzie się opłacało. A spółka robi to samo i ani zleceń więcej nie ma ani mocy przerobowych ani kasy.Podyndacie sobie z kilka lat.Jest jeszcze szansa ze z raz jeszcze podbija żeby zejść z papiera po wyższym kursie ale nie wiem czy już wszystkiego nie wywalili.Teraz kurs opada pod własnym ciężarem do bazy na 30 gr
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Hos [37.248.208.*]
    A ile tych akcji sprzedali i kto było jakieś epsi, nie pisz bzdur .
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Difihuho [87.207.13.*]
    Jakie bzdury?zobacz notowania w styczniu,zobacz arkusz zamówień ,sprawdź liczbę pracowników i zadaj sobie pytanie co takiego się stało żeby kurs posxybowal o ponad 200%.
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Hos [37.248.208.*]
    Masz akcje że tak się martwisz, czy martwisz się za kogoś.
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Posiadacz [78.77.215.*]
    Niech wypowie się investor on tylko ma pojęcie
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Rozczarowany [88.156.214.*]
    przyanjmniej staliśmy sie trochę bardziej znani , nawet jak wskoczy na schodek wyżej i zacznie się bujac na 50 groszy to także dobrze, nastepny raport i umowy i jeden zl bedzie na pewno
    Hahaha 1 zl następny z problemami.Chłopaku zobacz w raporty i zobacz co warte są te umowy.Przecież to goszowe umowy i jest ich 2 max 3 w roku.
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Rozczarowany [88.156.214.*]
    Przynosza zyski , caly rok bedzie 0,7 ml , niejeden krzak marzy o tym
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Investor [151.177.184.*]
    Nie wiem Posiadacz dlaczego ja mam się wypowiadać?
    Dajmy jej czas a najbliższa przyszłość udowodni wielu niedowiarkom jak spółkaa się zmieniła w ciągu ostatniego roku.
    W następnym roku jej możliwości wykonawcze projektów będą na tyle duże że będzie mogła konkurować z takimi spółkami jak grodno
    Przecież już dzisiaj sama posiada dział projektowy od A do Z czego jeszcze nie miała w tamtym roku.
    Wraz z dotacjami z KPO wpadają nowe tematy o których nawet nie wiemy, a mowa tu o instalacjach do 100 -200 KW
    (Prezes wspomina o nich w raportach kwartalnych)

Dla mnie to że kurs spada po dużych wzrostach jest naturalne. Nikt nikogo na chakach nie posadził, bo kurs musiałby być po 2 złote lub wyżej. Tym czasem jego naturalną wyceną będzie przedział 1,2-1,5 złotego już po 4 kwartale. Jak dotąd się nie myliłem i mówiłem w jednym z postów że nastąpi duża wymiana akcji w przedziale 70-80 groszy i tak się właśnie dzieje.

FF jest tu naprawde skromny.

Oczywiście wielu inwestorów nie zamierza jeszcze akumulować akcji i trzymać je w portfelu ja jednak osobiście tak robię i jak wcześniej pisałem zakopuje temat na 1-2 lata.

Prezesie rób swoje i liczę na nowe dobre informację.
    0.7 na ilość akcji to ile warte one są warte 30,35gr
    To co wraca na 30 gr smiec
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Trochęwiecejwiedzac [31.61.186.*]
    Kilku gości podpięło się pod wzrosty columbusa, sunexu (generalnie eko energi) i kurs i obroty wystrzeliły. Na forum nakręcało na kupowanie i opowiadało bajki. Sami też nakręcaliście się wzajemnie -tak to dział. Kilka lat temu sam w to wszedłem dałem się omotać i czekałem z papierem kilka lat by sprzedać bez straty… każdy sam musi się uczyć na własnych błędach.
    Gdybym to napisał kilka dni temu to pisali byście, że naganiam….
    Tyle w temacie.
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Posiadacz [78.77.214.*]
    Wiesz co jest twoim problemem? Zawiść. Sprzedałeś w złym czasie i pewnie po 64 grosze. Czekałeś tyle lat by wyjść na zero a tym czasem nie poświęciłeś ani chwili aby doedukowac się dlaczego kursy tych spółek teraz rosną.

Jak kupowałeś kilka lat temu też się niedowiedziales nic o spółce że wówczas nie było podstaw do wzrostów. Teraz gdy Ty i tobie podobni oddadzą akcje kurs będzie szedł w górę a ty pełen zawiści będziesz pisał coraz więcej negatywnych postów.
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Trochęwiecejwiedzac [89.64.79.*]
    Nie wiem kolego gdzie ty tam widzisz zawiść. Bardziej odbierałbym to w kategorii przestrogi lekcji…
    Będzie po tobie jechał bo kupił po 80 gr I juz widzi świetlaną przyszłość. Nie widzi że to była podbitka i ubranie leszcza.Teraz albo sprzeda ze stratą albo będzie trzymał jak ty latami i może kiedyś wyjdzie na 0
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Pytam [37.225.38.*]
    Re: Powieszenie na lata Autor: ~Difihuho [87.207.13.*] 2024-08-21 09:19
    To co wraca na 30 gr smiec

Życie poświęcasz na "smiec"???
    Chyba, że masz tak "bujne życie" i jest to dla ciebie jedyna rozrywka lub płacą tobie za to.
    Nikt normalny nie siedzi na forum spółki z taką aktywnością, którą ma za nic.
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~inwestor [195.117.19.*]
    obroty marne naiwnych brak już
  • Re: Powieszenie na lata Autor: ~Investor [151.177.184.*]
    Nie wiem czym się tak przejmujesz, że obroty marne? Nie było obrotów przed wybiciem przy 37 groszach a jednak poszło na 90 groszy.
    To nie jest spółka z dużymi obrotami. To spółka gdzie akumuluje się akcję.
    Wystarczy jeden dwa dobre komunikaty i raport za 3 kwartał w listopadzie i przebijamy na stałe 1 złoty za akcję , może nawet 1,5 złotego.

Perspektywy rynku sa ogromne nie mówię tylko o transformacji sieci elektrycznej ale o zapotrzebowaniu na energię i nie Polski ale całej europy. Spółka rozwija się dokładnie tak jak planowałem wchodząc w nią dokładnie rok temu, wszystko idzie jak po sznurku.

Pierwsze umowy realizowane z KPO też to potwierdzą.

Tu nowe ATH na kursie już nie jest pieśnią przyszłości ale realnym mozliwym kierunkiem w perspektywie 6 miesięcy.
    I wspomnisz moje słowa, a teraz mów co chcesz.
[x]
FOTOVOLT 0,00% 0,52 2025-09-17 14:40:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.