• Mamy czerwony mlot na duzym obrocie z dlugim dolnym cieniem Autor: ~AT [79.184.83.*]
    Czyli smart money ruszylo na zakupy. A leszcze sie zwyczajnie wyleszczyl. Krotka komsola w okolicy 200 sesysjnej i kontynuacja na polnoc
  • Re: Mamy czerwony mlot na duzym obrocie z dlugim dolnym cieniem Autor: ~obserwator [31.11.208.*]
    Dołączą też inni do zakupów...
  • Re: Mamy czerwony mlot na duzym obrocie z dlugim dolnym cieniem Autor: ~Sceptyk_Praktyk [213.195.165.*]
    Że na jakim interwale?
    Bo jak na dziennym to ledwie coś pośredniego między czarną(czerwoną) szpulką a odwróconym młotem *.
    *Zanim skończyłem wpis, zrobiła się zwykła szpulka z białym korpusem.

BTW, i tak w AT nie wierzę, tak samo często się potwierdza jak nie, a zawsze się coś znajdzie na którymś intrwale lub na jakimś okresie (średnie, wstęgi itp).

Jakoś bardziej mnie sunex przekonuje fundamentalnie, choć rozczarowałem się tym jak długo się ze wszystkim grzebią - mija dwa lata od boomu na pompy, a jakoś ani fabryka, ani sieć dystrybucji pełną parą nie wydają się działać. Za chwilę jak Bosch i Aira zaczną produkkować setki tysięcy pomp rocznie w Polsce, to będzie pozamiatane.

Ale przeciwko trendom jak się pojawiają to nic nie mam, trzeba korzystać. Tu mnóstwo było pisaniny ostatnio o trójkątach, które się nie sprawdziły (Ja tam lubię trójkąty, ale to trochę nie w tej bajce ;-P).

[x]
SUNEX -1,15% 4,31 2025-11-20 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.