• Panie Arbitrze - ja out Autor: ~3xd [80.49.222.*]
    Dnia 2024-07-26 o godz. 18:58 ~Arbiter napisał(a):
    > Radzę pchać pkc. Z kilometra śmierdzi 0.50.

Sprzedawałem w ostatnich kilkunastu dniach ale nie PKC. Także ode mnie Pan nie dostanie po 0.50.
    Ja plankton jestem (to i tak takie określenie jest zaszczytem), a wyjście z całości zajęło mi równo miesiąc.. Nigdy więcej takich mało płynnych spółek :-(
    Długo trzymałem i już zmęczony jestem sytuacją. Dobrze to na początku wyglądało. Teraz pchają się w jakieś dziwne projekty a mają perełkę (SIRENS), która praktycznie sama się wypromowała (na YT chyba już pewnie 200 000 odsłon). Rzuciłbym wszystko i robił SIRENS.
    Mocno nie bolało, bo główne zakupy miałem po po 3,10-3,30 i trochę w przedziale 3,8-4,1...
    Pewnie teraz pójdzie w górę jak sprzedałem ;-)
    Pozdrawiam, D.
  • Re: Panie Arbitrze - ja out Autor: ~Konduktor [188.47.116.*]
    Ruszył kurs, także dzięki ;)

Powodzenia!
  • Re: Panie Arbitrze - ja out Autor: ~3xd [31.60.43.*]
    Dnia 2024-08-21 o godz. 14:46 ~Konduktor napisał(a):
    > Ruszył kurs, także dzięki ;)
    > Powodzenia!

Tak jak pisałem, sprzedałem to teraz na 12 PLN ;-)
    PS. Nie wiem czy ktos zauważył ale od jakiegoś czasu - 2,3 miesiące - mam takie wrażenie - że kurs jest ratowany takimi pojedyńczymi strzałami po 1000-2000 akcji. Można się domyślać kto sie mocno ostatnio zaanagażował, ale może to tylko moje błędne wrażenie. To też mocno zaważyło na mojej decyzji.
    Pozdrawiam, D.
  • Re: Panie Arbitrze - ja out Autor: ~Arbiter [31.0.88.*]
    Mnie też tu nie ma. Siedzę na cd redzie pkp cargo orlenie i jeszcze unilabgames :p ta ostatnia to mój błąd. Tak jak kiedyś madmind. Pozdrawiam
[x]
MADMIND 0,46% 1,09 2025-09-24 16:44:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.