Dnia 2024-07-26 o godz. 18:58 ~Arbiter napisał(a): > Radzę pchać pkc. Z kilometra śmierdzi 0.50.
Sprzedawałem w ostatnich kilkunastu dniach ale nie PKC. Także ode mnie Pan nie dostanie po 0.50. Ja plankton jestem (to i tak takie określenie jest zaszczytem), a wyjście z całości zajęło mi równo miesiąc.. Nigdy więcej takich mało płynnych spółek :-( Długo trzymałem i już zmęczony jestem sytuacją. Dobrze to na początku wyglądało. Teraz pchają się w jakieś dziwne projekty a mają perełkę (SIRENS), która praktycznie sama się wypromowała (na YT chyba już pewnie 200 000 odsłon). Rzuciłbym wszystko i robił SIRENS. Mocno nie bolało, bo główne zakupy miałem po po 3,10-3,30 i trochę w przedziale 3,8-4,1... Pewnie teraz pójdzie w górę jak sprzedałem ;-) Pozdrawiam, D.
Dnia 2024-08-21 o godz. 14:46 ~Konduktor napisał(a): > Ruszył kurs, także dzięki ;) > Powodzenia!
Tak jak pisałem, sprzedałem to teraz na 12 PLN ;-) PS. Nie wiem czy ktos zauważył ale od jakiegoś czasu - 2,3 miesiące - mam takie wrażenie - że kurs jest ratowany takimi pojedyńczymi strzałami po 1000-2000 akcji. Można się domyślać kto sie mocno ostatnio zaanagażował, ale może to tylko moje błędne wrażenie. To też mocno zaważyło na mojej decyzji. Pozdrawiam, D.