Jak dla mnie to tylko gra pozorów ze ktoś ma przeciek,tu łatwo wywołać efekt kuli śnieżnej pod potencjalne info.Obstawiam że go nie będzie ale dobrze byłoby gdyby jutro kurs skoczył w okolice 33 żeby potwierdzić trend.Jak dla mnie to bez infa rejonem potencjalnej równowagi na dziś to przedział 34-36 czyli okolice emisji pod partnering falkieri.Teraz mamy sytuacje o wiele bardziej korzystna niż wtedy więc jak dla mnie to absolutne minimum i punkt wyjścia.
No i jest ale o rowolnieniu czy tam rozwodnieniu. Ciekawe czemu nie dają swoich tylko nowe motywacyjne z emisji? Nie rozumiem. Ładnie nas poubierali. Ciekawe po ile jutro to będzie po takiej espi?
Panie Panowie nie przejmować się, tu są trole sfrustrowani PUR-em. Do końca tygodnia będzie umocnienie 30-31 a potem dlugofalowe wzrosty. Zasieg około 100 złotych do końca 2024 po publikacji wyników. Trzymać i nie dać się wyleszczac a wspomnicie moje słowa. Pozdrawiam cierpliwych.
1 lipca info o kapitale a 5 lipca o Pozytywnych wynikach II fazy klinicznej CPL’36, inhibitora PDE10A w leczeniu ostrej schizofrenii.
Czyli znowu po tym będzie coś korzystnego.....