Dzień dobry,
11 zgłoszeń patentowych w kwartał- szacunek. Moim zdaniem najważniejsze są dwa ostatnie, które na moje podsumowują pracę spółki w zakresie uzależnienia ryzyka zachorowania/śmierci w zależności od stężenia danego pierwiastka we krwi. Można domniemać, że opatentowano wykladnie/tabele ryzyk w zależności od stężenia danych pierwiastków. A to może być już naprawde duża rzecz jako wykładnia do zastosowana zdrowej diety/suplementowania czy innej metody optymalizacji stężenia pierwiastków w organizmie.. jak zawsze trzymam kciuki za dalszy rozwój spółki i jej ekipy:)
Zapytaj spółki. Na pewno odpowie.
Wyrażam swoją opinię bo po to jest forum i mam do tego prawo. Podobnie jak Ty. Więc każdy jak ma ochotę to wyraża swoją opinię. Nie wiem jednak kto w ogóle Twoje opinie jeszcze czyta bo to jakiś słowotok niechęci i złej woli skierowanej do tej spółki.. ale oczywiście masz prawo wyrażać swoje zdanie.
Pozdrawiam
A ty nie wiesz? To po co udzielasz się na forum? Nie czytasz raportów i komunikatów spółki? Chętnie się dowiem co w nich wyczytałeś. Dobrymi informacjami od razu chwaliłeś się a o innych nie chciałeś wiedzieć. Dlaczego? A może masz problem ze zrozumieniem i dlatego widziałeś dolne widły na Synektiku czy sprzedałeś XTB po 40 zł kupując akcje Olymp? Wskaźniki rentowności ReadGene-jak zawsze z linkiem bez odsyłania do tracenia czasu na szukanie. Dużo więcej pod linkiem: https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE
ROE: spadek o 487.54% r/r ROA: spadek o 159.34% r/r Marża zysku operacyjnego: spadek o 126.64% r/r Marża zysku netto: spadek o 138.20% r/r Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 126.68% r/r Marża zysku brutto: spadek o 108.62% r/r Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 146.83% r/r
Od dawna jesteś akcjonariuszem ReadGene? Pod jaki nickami pisałeś tutaj? Buhaaa. a teraz melduj.
A ty chciałbyś robić i tutaj kółeczka? Nowy nick, nowy naganiacz. A może brałeś po 7.80 zł i szukasz głupszych od siebie?Kupować może do woli. akcji dla ciebie nie zabraknie. Wkleiłem link-nie podoba się to wklej inny. Buhahaa. Wiadomo, ze nie wkleisz. Wracaj skąd przybyłeś. to z tymi patentami i ochroną międzynarodowa? Tez nic nie wiesz? Podziel się informacjami z pozostałymi czytającymi wasze wypociny. Albo wklej link sprzed kilkunastu laty z nadzieją, że ktoś się na niego nabierze. Do dzieła ale tylko fakty na temat spółki, wyników finansowych i funduszy, Które podobno kupowały akcje w ubiegłym roku. Najlepiej od razu podaj link tylko nie tego co napisano na forum tylko na przykład ESPI. Do roboty.
O czym Ty piszesz? Najwyraźniej mnie z kimś mylisz. Jestem akcjonariuszem tej spółki i lubię kiedy mają sukcesy.. nie jestem graczem tylko inwestorem. I kompletnie nie interesuje mnie kto co kupił a co sprzedał. A Twoje wojenki to po prostu dziciniada. Strata czasu i energii.
Bez odbioru.
Jeśli podobało ci się to co działo się na forum np. w 11 i 12.2023 r., ubieranie pod nic , to OK. Takie rzeczy to akcjonariusze mają w 1 palcu. Ja nie jestem akcjonariuszem i dzielę się swoimi wątpliwościami. I co jest nie mniej istotne mam jeden nick a nie kilkadziesiąt, żeby stworzyć wrażenie, że pisze wiele osób.