Jeszcze dobieracie, szarpiecie, wyrywacie i Bóg wie co tam jeszcze robicie ? Buuhhaaa... ha, ha. A jakimi wpisami się tu już posiłkują ha, ha - "a tym czasem pan starszy..." ha, ha. Jak się ten pan zesra to też będzie okazja tutaj do wybicia? Bosze, czego ynwestory tu nie wymyślą.
A właściciel i tak ma was w tyłku nie podając do wiadomości, że nowa linia ruszyła. Bo po co? Żeby czasem nie chcąco urosło te pare groszy??? Zmęczy was wszystkich pozostałych do 2 zeta i ogłosi skup zapewne.
Buuhhaaa... ha, ha. Nikt wam tak nie obieca co tutejszy sss-man ha, ha. Pamiętam jak właściciel skupował papier i wtedy sss-man plutł głupoty na prawo i lewo o skupie i zejściu z giełdy i cenach niebotycznych wtedy ha, ha. Potem o inwestycjach w nową linię w Płocku że wtedy to już kurs na pewno skoczy ha, ha a teraz czaruje o inwestycji w Brzegu która skończy się może za dwa lata. Tak więc takich jasnowidzów z Człuchowa to u nas pełno buuhhaaa... ha, ha.
Tak więc ynwestor z niego taki co potrafi kasę mrozić na lata i jeszcze innym to radzi ha, ha. To ile lat tu już naganiasz? Już będzie 4-5 lat jak pamiętam. Co? He, he.
Ale ja nie mam zamiaru nikogo tu zniechęcać. Chcesz to kupuj do woli ile możesz. Podpowiem Ci, że możesz wziąć też kredyt na jakiś większy zakup. A co masz tak cały czas skubać, szarpać i wyrywać ha, ha. Weź idź na całość i pokaż wszystkim jak zostać milionerem na tym papierze.
Dla mnie najważniejszym pytaniem jest dlaczego właściciel lub ten komu "pożyczył" ten papier ciągle zaniża kurs i nie ma tu nowych (mocnych) graczy żeby im w tym przeszkodzić.
Obserwator buhaha, dobra podpowiedź, zamierzam jeszcze powiększyć pakiet, a kredytu brać nie muszę, mam wolne środki. Przesiadujesz tutaj całymi dniami aby trolowac, ale na coś się w końcu przedales.
Dnia 2024-08-22 o godz. 22:20 ~Obserwator napisał(a): > Ale ja nie mam zamiaru nikogo tu zniechęcać. Chcesz to kupuj do woli ile możesz. Podpowiem Ci, że możesz wziąć też kredyt na jakiś większy zakup. A co masz tak cały czas skubać, szarpać i wyrywać ha, ha. Weź idź na całość i pokaż wszystkim jak zostać milionerem na tym papierze. > > Dla mnie najważniejszym pytaniem jest dlaczego właściciel lub ten komu "pożyczył" ten papier ciągle zaniża kurs i nie ma tu nowych (mocnych) graczy żeby im w tym przeszkodzić
Dnia 2024-08-23 o godz. 11:38 ~wacek napisał(a): > Bełkot i nie bełkot, bo gościu trochę racji ma, że coś jest nie tak z tym papierem.
co to znaczy ma trochę racji...Wszyscy to wiemy , że tu jest manipulacja...Przecież sam o niej pisze...Chodzi o to, że ten gostek ma z tego jakąś dziwną satysfakcję graniczącą z chorą euforią. Myślę, że nie da się tego leczyć...