Panowie, czym wy się podniecacie? Wzrostem przy wolumenie 3,5k akcji? Już to opisałem na innym wątku nigdy nie pisałem o spadku czy wzroście kursu. Odnosiłem się jedynie do jakości zarządzania spółką i jej wyników finansowych, a dmuchanie balona przy niskim free float może trwać i co to zmienia? Ile macie tych akcji w portfelu? Po 100 szt.? Przy tak niskim free float i obrotach wycena giełdowa to iluzja. Każda próba zamknięcia większej pozycji skończy się załamaniem kursu. Tutaj niestety każdy kto ma większą pozycję jest uwięziony i nie może liczyć na szybki exit, a i dywidenda też marna. Jeżeli kogoś podnieca zapis na rachunku maklerskim i poczucie że się bogaci to jego wybór.
To czego tu siedzisz? I marudzisz to sa Twoje opinie ok my mozemy miec zgola odmienne zdanie.Giełda wycenia przyszlosc a wy patezyliscie z uporem maniaka w przeszlosc to macie+9
A za obrażanie typu pieski, dzbany to powinniście przynajmniej przeprosić bo to było bardzo prymitywne.A pisanie jakie to są złe akcje i straszenie drobnych też bardzo słabe-pamietejcie karma wraca...