• Pytanie do... Autor: ~Helmold [5.184.234.*]
    Obserwującego z Zażenowaniem siedzącego w Jeżynach Papy Smerfa... daleko jeszcze do 7zl?
  • Re: Pytanie do... Autor: ~Czip [31.0.69.*]
    Cha cha dokładnie spamowali długo bo 2 m-słabe i prymitywne a dziś+7
  • Re: Pytanie do... Autor: ~Krzysztof-Jerzyna [206.252.255.*]
    Panowie, czym wy się podniecacie? Wzrostem przy wolumenie 3,5k akcji? Już to opisałem na innym wątku nigdy nie pisałem o spadku czy wzroście kursu. Odnosiłem się jedynie do jakości zarządzania spółką i jej wyników finansowych, a dmuchanie balona przy niskim free float może trwać i co to zmienia? Ile macie tych akcji w portfelu? Po 100 szt.? Przy tak niskim free float i obrotach wycena giełdowa to iluzja. Każda próba zamknięcia większej pozycji skończy się załamaniem kursu. Tutaj niestety każdy kto ma większą pozycję jest uwięziony i nie może liczyć na szybki exit, a i dywidenda też marna. Jeżeli kogoś podnieca zapis na rachunku maklerskim i poczucie że się bogaci to jego wybór.

• Re: Pytanie do... Autor: ~Lex [31.0.87.*]
    To czego tu siedzisz? I marudzisz to sa Twoje opinie ok my mozemy miec zgola odmienne zdanie.Giełda wycenia przyszlosc a wy patezyliscie z uporem maniaka w przeszlosc to macie+9
  • Re: Pytanie do... Autor: ~Zazenowany [83.24.222.*]
    Bardzo fajne manipulacje kursem, podoba mi sie!!!
  • Re: Pytanie do... Autor: ~Czip [31.0.69.*]
    A za obrażanie typu pieski, dzbany to powinniście przynajmniej przeprosić bo to było bardzo prymitywne.A pisanie jakie to są złe akcje i straszenie drobnych też bardzo słabe-pamietejcie karma wraca...
  • Re: Pytanie do... Autor: erydan [91.94.80.*]
    Jerzyna idź na jeżyny bo się kończą.
[x]
REMORSOL 0,26% 7,72 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.