Wysłałem maila z pytaniami do zarządu i na relacje inwestorskie. Nawet nie odpisali ....
To jest jednak gniiot i banda cwaaniaczków. Liczyłem na poważne traktowanie ale ten zarząd ma wszystkich gdzieś, w sumie nic dziwnego skoro mają po 3k akcji każdy ... to jest śmiech na sali. Im po prostu nie zależy. Jak wysępią akcje z motywacyjnego to moze dopiero się coś zmieni.
Tymczasem wywalam te spółkę z portfela przy najbliższej podbitce i przenoszę kapitał na WIG20, lepsza płynność i pespektywy.
nawet niegospodarny zarząd Harpera nigdy nie pokazał takich olbrzymich strat, te wyniki to katastrofa, cwaniaczki musieli dostać zielone światło od Biofundu i robią co tylko chcę, odczujemy to bardzo boleśnie jako akcjonariusze.
Pewnie mają obiekcje odpisywać akurat w tym czasie, przełomowym. Po pierwsze gigantyczna spekuła tutaj siedzi. Po drugie w branży kardiologicznego ogromna konkurencja i niejeden chciałby MDG się pozbyć. Po trzecie niektórzy nierozważnie publikowali listy, które otrzymali w prywatnej wiadomości.