Dnia 2024-08-19 o godz. 17:59 ~nobezjaj napisał(a): > Dnia 2024-08-19 o godz. 14:30 ~alejaja napisał(a): > > swoje świadectwo maturalne > > > > > > ha ha ha > > > > > Co ma pokazać? Sądząc po tym co on tu wypisuje i jak wypisuje (gramatyka i ortografia) to wątpię że on ma skończoną podstawówkę.
TOP uczelnię skończył ha ha ha i to bez matury i podstawówki :)
Ty staryznajomek chcesz mi zaimponować maturą i ortografią, hahaha, dobre. Co z tego, że piszesz ze słownikiem, jak takie bzdety.... kłamstwa i komfabulacje chorej głowy, że tego się czytać nie da:) Ja nie mam kompleksu wykształcenia, bo skończyłem uczelnie techniczną w TOP10 na świecie. I raczej coś się nauczyłem bo zanim się przebranżowilem, pracowałem w najlepszej na świecie firmie inżynierskiej (tylko raz w rankingu spadła na 2 miejsce:) Co nie zmienia faktu, że nie dzielę ludzi na wykształconych i nie. Co najwyżej polewam z takich jak ty co przychodzą po podwyżkę i krzyczą, że oni mają te same żołądki co inni, tyle że głowy nie te same:) Prawnuka nie wyzywałem, nawet czasem lubiłem jego bajdurzenie. Trzeba go było tylko czasem przytemperować, kiedy mieniąc się za znawce tematu pisał głupie głupoty jak ty. Ty i helmut to inna sprawa, spamerow i c* h,amów trzeba trzymać krótko:)
staryznajomek ależ ty masz kompleks tej wiejskiej matury. Podobnie jak helmut swojej podłej poweniencji, c,hamstwa i prostactwa.
Cieszę się, że jakimś cudem dali ci tę maturę, ale pamiętaj, że podobnie jak broda nie czyni filozofem, tak twoja matura nie czyni cię mądrym nie mówiąc już wykształconym.
Twoi nauczyciele zapadli by się ze wstydu, jakby czytali twoje bajki 1000 i jednej nocy spędzonej na forum: o profitach dla GTN z Carcade i Idea Banku, przełomowym projekcie TutorDerm na INN czy miliardach z VR:) Przecież połowa bankiera już z ciebie się śmieje:)
Dnia 2024-08-20 o godz. 10:18 ~odp napisał(a): > Ważne, że Vlad wie, choc nie mam z nim kontaktu, ale wiem że działa.
To że nie masz kontaktu z wyimaginowanym bezVladem to mały problem, duży problem to to, że nie masz kontaktu z rzeczywistością i ze swoim lekarzem psychiatrą.
Dobrze, że ty masz kontakt dzień i noc w ps y chiatryku, haha. A Vladim rozjaśni ci we łbie, że przypomnisz sobie wersy Broniewskiego i innych czekistów, które zakuwłes nocami, haha
Bo z przedmiotow ścisłych, nie przypomnisz sobie nic, bo takie tpaki jak ty (jeden zwój m ó zgu więcej od kury by nie robić pod siebie) nie są w stanie ich przyswoić:)
Dnia 2024-08-20 o godz. 14:36 ~odp napisał(a): > Bo z przedmiotow ścisłych, nie przypomnisz sobie nic, bo takie tpaki jak ty (jeden zwój m ó zgu więcej od kury by nie robić pod siebie) nie są w stanie ich przyswoić:)
przecież ty z przedmiotów ścisłych jesteś dokładnie tak samo dobry jak z języka polskiego :) Ty prostego procentu składanego nie potrafisz policzyć co nam tutaj wielokrotnie udowadniałeś, ty nawet podstaw algebry nie opanowałeś przecież mając stratę -85% myślisz że zarabiasz :)
Dnia 2024-08-19 o godz. 21:00 ~alejaja napisał(a): > Widzisz gdybyś miał jednak tę maturę, to może byś umiał rozróżnić, kto jest kim na forum oraz to które akcje warto kupować, a które nie :)
Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie Top inżyniera ha ha ha !
Dnia 2024-08-20 o godz. 15:07 akcjoinm napisał(a): > Vincent ze swoimi zdolnościami i mądrością nie nadaje się nawet do wyprowadzania gęsi na spacer bo by je pogubił hahahaha
To gęsi by wyprowadzały jego! Bez ich pomocy nie byłby w stanie wrócić na swoją ławeczkę w parku przy ulicy Bytomskiej :)