To co sie dzieje na tym forum jest wybitne. Poziom trolowania fatalny, ale gigantyczny - podobnie do wytycznych Goebbelsa. Oznacza to jedno - w gre wchodzi duzo pieniedzy. Nie jest to rekomendacja, ale wg mnie 100% w ciagu roku to minimum, moze duzo wiecej. Ja mam duzo akcji i mimo zysku na papierze, nie sprzedam ich tak tanio. Możecie wydać miliony na farmy troli, ale walcie się (Blacki, Qgeny, Alkoholicy, Jacusie, XXXy i wszyscy, pod nickami których piszecie).
30zł pewne i tutaj i na columbus tylko otrzepac leszcza musza do zera z papieru ,a to jezt bardzo łątwe bo jak leszczyna zobaczy minus to wsypuje pokornbir grubym i o to chodzi ,zeby otrzepac papier4 z chrustu bo inacz\ej groszołapy bede mieszac a tak to korba na 30 z jedna max dwoma korektami
No i znowu miałem rację. RSI dokładnie przewidziało dzisiejsze zamknięcie na 19,62. Miałem jedynie lekkie wątpliwości, czy nie będzie 19,64, ale po dogłębnej analizie one zniknęły. 19,62 książkowo. Parę banieczek znowu dzisiaj wpadło.
Panowie, nie obrażajcie się! Sam chciałbym się kiedyś pomylić, chociaż raz, jeden, jedyny. Życie człowieka nieomylnego nie jest łatwe. Dzięki RSI wiem o wszystkim, co się wydarzy na świecie w ciągu następnych 50 lat. Przez to wszystko mnie nudzi. A zarabianie tej obłędnej kasy, jaką zarabiam, nudzi mnie najbardziej.
A ja nie dotykam aż do fundamentalnych info ze spółki...
niestety ale młynek mieli więc bez dobrego konkretnego info ze spółki mogą się tu rożne rzeczy dziać.. :))))
już nie mówiąc o tym że cała giełda jest słaba :)))))
kolega black pisał że kesz is King i tu zgoda :))))
Dnia 2024-11-14 o godz. 15:59 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > Na pelnym luzie dzisiaj dodatkowe zakupy. Udalo sie ponizej 13,8…niewiele, ale jednak > > ================== to twoja średnia całej pozycji jaką tu trzymasz od lat, po tych zakupach nawet nie drgnęła . . .
Synku, każdy się myli, ja również. Ciekawe tylko, dlaczego to tutaj przypominasz. Chyba dlatego, ze wykasowałeś moje posty o współczuciu (co ciekawe, były szczere - względem Ciebie właśnie).
Od miesiąca, mimo starań, wielkiego poruszenia na tym pozal się boże forum, pracy 24/7, ugrano 30 groszy
Ciekawe czy chociaz Black się zwraca. Drogi on być nie może, ale mimo wszystko jego czas coś kosztuje. Nawet jesli policzymy minimalną krajową - 30 pln/h, to przez miesiąc zbierze się z 350 godzin = 10 tysiecy. Czlowiek rzadko sypia, zapewne odchodzi od komputera jedynie na siku i czasami na fast fooda