Trampek mocno naganiał na szpritzen. A czy będzie "prezydętę", to zobaczymy.
A, scett, byłeś po kolejną dawkę? Bo w mediach głównego ścieku pisali, że kolejki takie przed aptekami, jak po papier toaletowy kiedyś x-D.
Spokojnie czekaj na kolejną plandemię, będzie i może to być zaskoczenie :-).
A swoją drogą, jakby Trampek wyciszył sytuację, to info bardzo dobre dla Sanka, w końcu ta "wojna" jest już nudna i chyba nawet reżyser tego wszystkiego nie bardzo ma pomysł, jak to dalej ugryźć. A wirusy czyhają :-)
A ile tych "zbawiennych" dla "HOLDINGU" wirusów już tu było ?
sam doskonale wiesz, że to nic nie pomoże
Kapitał przenosi się za ocean, nawet z takiego gniota jak lubelskie snw
Tu żaden kapitał nie wychodzi, bo zwyczajnie za duzo go tu nie ma. Ale patrząc na zlecenia od 1,45 wzwyż jest raczej odwrotnie.
A ile z plandemii miał Sanwil? Duzo więcej, niż Sundragon i Bras razem wzięte :-).
A już pisałem, że następna zabawa to nie będzie katarek.
wc**** od ca 4 lat bredzisz jak nakręcony o wirusach i bakteriach doskonale wiedząc , że NIC 2 razy się nie powtarza, a 'zaliczenie' holdu snw do tzw. spółek covidowych , to była GRUBA pomyłka
A SUNDRAGANOWI i BRAS do wzrostów 'twoje' bakterie, wirusy, pandemie itp nie są do niczego potrzebne , a "wychodzenie KAPITAŁU" z lubelskiego 'mega' "holdingu" to oczywiście był żarcik , ale jak widac nawet na tym się nie znasz
Scettuś, ty dalej nie kumasz, co się dzieje. I powtórzy się dwa razy, a efekty będą bardzo ciekawe. To takie przewidywania na przyszły rok.
Trzymaj na wszelki wypadek tą maść na bąble x-D.
wc***** te twoje "przewidywania" ( wirusy, bakterie, pandemie, dżuma z cholerą itp) na następny rok , to "szczęśliwcy" z forum mają "szczęście" już przeżywać po raz 4 czy 5 (od 5,85) i co najważniejsze WSZYSTKO rok w rok , co roku się ZGADZA !!!!!
HHAHAHHAhahhaaaaaaaaa
Ps. Dobrze, że mi 'podpowiedziałaś' w sprawie np. SferaNET, 4Mass, Bras, Sundragon ,... bo co ja bym bez ciebie zrobił !!!! siedział bym od 5,85 na "holdzie" snw i czekałbym na 50 zet
Tak, jest i będzie więcej.
A jak znajomego bolała noga, to pewnie osłabiło jego nogę.
Jak miał katar, to został kataryniarzem, musi teraz uważać na Welkopa Promana.
Dnia 2024-12-04 o godz. 15:52 ~J-23 napisał(a): > wc**** > > Ja od dawna nie wierzę we wzrosty na lubelskiej "perełce" , a tym bardziej w jakiś związek "wirusów" z kursem snw i jak widać mam rację już od 5,8x
Ps. POZIOM 1,3x już dobrze udeptany ??? To pora jeść o schodek tj. 10 gr niżej
Dnia 2024-12-04 o godz. 16:02 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2024-12-04 o godz. 15:52 ~J-23 napisał(a): > > wc**** > > > > Ja od dawna nie wierzę we wzrosty na lubelskiej "perełce" , a tym bardziej w jakiś związek "wirusów" z kursem snw i jak widać mam rację już od 5,8x > > Ps. > POZIOM 1,3x już dobrze udeptany ??? > To pora jeść o schodek tj. 10 gr niżej
Po co powielasz wpis? Pilnuj sundragona, bo ktoś ci 22 zł zwalił kurs o blisko 3% i już tylko 0,52% na plusie...
Dnia 2024-12-06 o godz. 11:42 cmpunk napisał(a): > Czy to już to? > > https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art41548681-rosnie-liczba-ofiar-tajemniczej-choroby-ktora-pojawila-sie-w-afryce
https://naszosie.pl/2021/09/23/rwanda-gospodarzem-mistrzostw-swiata-2025/ Czyli szykuje się zabawa.