Obserwuje to forum dosyć długo i według google wskaźnik rating AAA oznacza najlepsza kondycję finansową więc jak czytam to forum to nie wiem co o tym myśleć. Może mi powiecie ? Powiedzcie mi również co tutaj na forum robią ludzie którzy notorycznie wspominają o wtopie pieniędzy przez spółkę ? Wiszą jak Janosik w ostatnim odcinku i chcą odkupić po jak najniższej cenie ? Ze sprawozdań wynika w mojej ocenie że jest coraz lepiej. Nie wiem również co myśleć o tak wysokim ff przy takim kursie no i reszcie wskaźników. Czekam na wrzesień. Ktoś ma jakieś błyskotliwe pomysły?
Rating nie na tej spółce i nie przy tej cenie. Ff po rejestracji powinien wzrosnąć do ok 90% . A że taki wysoki bo akcjonariusze co wprowadzili społkę na giełdę się wysypali przy debiucie. Dodruk głównie szedł jako prawo poboru. Po za 1 wyjątkiem. Forum jedni chcą zarobić inni chcą taniej kupić jeszcze inni kółeczka robią. Nie sugeruj się nim. Po szukaj lepiej po sieci więcej się dowiesz. Raport lepszy niż w zeszłym roku ale jedna rzecz mnie tam niepokoi. Historii spółki nie chce mi się pisać.
Rozumiem czyli to taki trochę może być cesarz spekulacji ? Chyba że negocjacje będą owocne ? Było 74 jakoś a teraz 86 z tego co tutaj zauważyłem a to chyba bardzo sporo? Obroty piątkowe to też jakoś nie były specjalne albo to taka jakaś cisza albo niewiadomo co?