• Małpi Autor: ~Jaczeks [46.113.0.*]
    Wirus już w Europie ciekawe kiedy dojdzie do polski
  • Re: Małpi gaj Autor: ~jw [5.184.237.*]
    Na forum małpi gaj
  • Re: Małpi Autor: ~Grubas [104.129.56.*]
    W tdym tygodniu raczej korekta na Columbusie i Sunexie to samo TermoExpert Pure toeż jeszcze modże spaść
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.246.*]
    I jest już tak jak dawno temu Pisałem,...
    tu nikt nic nie pisze O "perełce" z Lublina (Czytaj: sanwil) a wypisuje jak wyżej rewelacje z innych spółek ,...
    W tamtym tygodniu na tapecie był np. innoge (?) , czy coś takiego
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.253.*]
    I tak jak już pisałem Nikt nic tu nie pisze i Nie mówi O sanwilu,....
    To ja coś powiem o innej spółce kiedyś mówiłem że kupiłem Bras-a za 17 około groszy a teraz Brasik,....
    No trzeba zobaczyć Po ile ?Pozdrawiam
  • Re: Małpi Autor: ~Dan [31.0.55.*]
    Przecież Sanek to wydmucha., czego ty się spodziewasz po takiej perełce, skoro od 2 lat nie potrafią podjąć opcji strategicznej, czym mają się konkretnie zająć?
  • Re: Małpi Autor: cmpunk [31.61.246.*]
    Dnia 2024-08-20 o godz. 11:34 ~Dan napisał(a):
    > Przecież Sanek to wydmucha., czego ty się spodziewasz po takiej perełce, skoro od 2 lat nie potrafią podjąć opcji strategicznej, czym mają się konkretnie zająć?

Opcje strategiczne leżą już u Gebreyesusa na biurku.
  • Re: Małpi Autor: cmpunk [31.61.241.*]
    Dnia 2024-08-20 o godz. 11:34 ~Dan napisał(a):
    > Przecież Sanek to wydmucha., czego ty się spodziewasz po takiej perełce, skoro od 2 lat nie potrafią podjąć opcji strategicznej, czym mają się konkretnie zająć?

Na forum Herkulesa krąży info, że Sanwil wchodzi w tą spółkę. Zobaczymy. Wczoraj 20% up.
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.249.*]
    wc + cztery gwiazdki

znasz te porzekadło i Herkules d.....
    w tym przypadku się sprawdza tak jak i inne inwestycje Holdingu z lubelskiego (Bomi, Dreszba,Sklejka itd)

pozdro
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.253.*]
    I zobaczyliście ??,....
    Ja mam już 75% do przodu na BRAS i szkoda mi czasu na rozważania czy sanek to wydmucha, ja o tym wiedziałem już dawno.
    Pozdrawiam
    Dnia 2024-08-20 o godz. 11:56 ~J-23 napisał(a):
    > I zobaczyliście ??,....
    > > Ja mam już 75% do przodu na BRAS i szkoda mi czasu na rozważania czy sanek to wydmucha, ja o tym wiedziałem już dawno.
    > > Pozdrawiam

W gaciach ci przybyło 75% x-D.
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.239.*]
    wcpunk
    znów w swoim "toaletowym" żywiole twórczym ,...
    A wystarczyło się posłuchać jak pisałem , że mam Bras-a po 17 gr , miałes jakieś 2 - 3 tygodnie na dogłębną "analizę" , ale z myśleniem u ciebie cieniutko , bardzo cieniutko , przypomnij sobie jak to było ze SferaNET też bez potrzeby ujadałeś
  • Re: Małpi Autor: cmpunk [31.61.252.*]
    https://stronazdrowia.pl/twarz-pokryta-pecherzami-wirus-malpiej-ospy-rozlewa-sie-po-calym-kontynencie-sa-kolejne-ofiary-epidemii/ar/c14p2-27597023
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    wc****
    I znów nie masz coś lepszego do roboty ????
    i odgrzewasz stare kotlety , strasząc 'ZARAZAMI' , ... jak zwykle bez żadnego efektu !!!! od już ~5 lat 

Ps.
    To od tego twojego wpisu posypało się od razu na 1,34 zet ? ? ?
    R
  • Re: Małpi Autor: cmpunk [31.61.252.*]
    Scettuś, raczej urosło.
    A ty dmuchaj na ekran, bo na Sundragonie coraz bardziej czerwono się robi.
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    i o to chodzi ,....
    poczytaj co ja tam (na SUNDRAGON) piszę ,....
  • Re: Małpi Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Nic ciekawego nie piszesz :-).
    A przy okazji- tak psioczysz na Tyfuska, a on dba o twoje i innych szczepanów zdrowie, o, proszę:
    https://lubuskie.pl/wiadomosci/24209/bezplatne-testy-w-kierunku-hiv-dostepne-juz-w-gabinetach-poz
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.231.*]
    wc****

ty piszesz za to same "mądre" rzeczy o ,.... wiadomo ZARAZY i TYFUS i inne 'nieszczęścia' od 5 lat z widocznym skutkiem na kursie lubekskiej 'perły' ,....

Ps.
    A tymczasem na SUNDRAGON już ZNÓW + 12 % który to już raz w tym miesiącu, a który w tym roku ????
    Haha, to pewnie ta twoja ekipa grubasów x-D.
    Nie martw się, wszystko juz gotowe, szczepany będą beneficjentami , pamiętaj o teście i kremiku na bąble do plecaka ucieczkowego x-D.
  • Re: Małpi Autor: ~J-23 [31.61.231.*]
    HHmmm
    czytam, czytam te twoje kolejne* "mądrości" i zerkam na kurs perły z Lublina i WSZYSTKO już JASNE ,..... jest z tobą coraz gorzej
    Już nie raz zalecałem ci poważne konsultacje medyczne i/lub psychologiczne ,... NIE ODKŁADAJ tego dla swojego dobra

-----------------------------------------------
    ( * ) tak naprawdę to w kółko to samo
    Dnia 2025-05-21 o godz. 12:46 ~J-23 napisał(a):
    > HHmmm
    > czytam, czytam te twoje kolejne* "mądrości" i zerkam na kurs perły z Lublina i WSZYSTKO już JASNE ,..... jest z tobą coraz gorzej
    > Już nie raz zalecałem ci poważne konsultacje medyczne i/lub psychologiczne ,... NIE ODKŁADAJ tego dla swojego dobra
    >
    > -----------------------------------------------
    > ( * ) tak naprawdę to w kółko to samo

Prędzej ty będziesz powieziony do specjalisty (w sumie to masz przez płot), jeśli zrobisz manewr podobny do mieszkowego :-).
    A technologia tak ma ;-).
[x]
SANWIL 5,56% 1,61 2025-09-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.