I jest już tak jak dawno temu Pisałem,...
tu nikt nic nie pisze O "perełce" z Lublina (Czytaj: sanwil) a wypisuje jak wyżej rewelacje z innych spółek ,...
W tamtym tygodniu na tapecie był np. innoge (?) , czy coś takiego
I tak jak już pisałem Nikt nic tu nie pisze i Nie mówi O sanwilu,....
To ja coś powiem o innej spółce kiedyś mówiłem że kupiłem Bras-a za 17 około groszy a teraz Brasik,....
No trzeba zobaczyć Po ile ?Pozdrawiam
Przecież Sanek to wydmucha., czego ty się spodziewasz po takiej perełce, skoro od 2 lat nie potrafią podjąć opcji strategicznej, czym mają się konkretnie zająć?
Dnia 2024-08-20 o godz. 11:34 ~Dan napisał(a): > Przecież Sanek to wydmucha., czego ty się spodziewasz po takiej perełce, skoro od 2 lat nie potrafią podjąć opcji strategicznej, czym mają się konkretnie zająć?
Opcje strategiczne leżą już u Gebreyesusa na biurku.
Dnia 2024-08-20 o godz. 11:34 ~Dan napisał(a): > Przecież Sanek to wydmucha., czego ty się spodziewasz po takiej perełce, skoro od 2 lat nie potrafią podjąć opcji strategicznej, czym mają się konkretnie zająć?
Na forum Herkulesa krąży info, że Sanwil wchodzi w tą spółkę. Zobaczymy. Wczoraj 20% up.
I zobaczyliście ??,....
Ja mam już 75% do przodu na BRAS i szkoda mi czasu na rozważania czy sanek to wydmucha, ja o tym wiedziałem już dawno.
Pozdrawiam
Dnia 2024-08-20 o godz. 11:56 ~J-23 napisał(a): > I zobaczyliście ??,.... > > Ja mam już 75% do przodu na BRAS i szkoda mi czasu na rozważania czy sanek to wydmucha, ja o tym wiedziałem już dawno. > > Pozdrawiam
wcpunk znów w swoim "toaletowym" żywiole twórczym ,... A wystarczyło się posłuchać jak pisałem , że mam Bras-a po 17 gr , miałes jakieś 2 - 3 tygodnie na dogłębną "analizę" , ale z myśleniem u ciebie cieniutko , bardzo cieniutko , przypomnij sobie jak to było ze SferaNET też bez potrzeby ujadałeś
wc**** I znów nie masz coś lepszego do roboty ???? i odgrzewasz stare kotlety , strasząc 'ZARAZAMI' , ... jak zwykle bez żadnego efektu !!!! od już ~5 lat
Ps. To od tego twojego wpisu posypało się od razu na 1,34 zet ? ? ? R
Nic ciekawego nie piszesz :-). A przy okazji- tak psioczysz na Tyfuska, a on dba o twoje i innych szczepanów zdrowie, o, proszę: https://lubuskie.pl/wiadomosci/24209/bezplatne-testy-w-kierunku-hiv-dostepne-juz-w-gabinetach-poz
ty piszesz za to same "mądre" rzeczy o ,.... wiadomo ZARAZY i TYFUS i inne 'nieszczęścia' od 5 lat z widocznym skutkiem na kursie lubekskiej 'perły' ,....
Ps. A tymczasem na SUNDRAGON już ZNÓW + 12 % który to już raz w tym miesiącu, a który w tym roku ????
Haha, to pewnie ta twoja ekipa grubasów x-D. Nie martw się, wszystko juz gotowe, szczepany będą beneficjentami , pamiętaj o teście i kremiku na bąble do plecaka ucieczkowego x-D.
HHmmm czytam, czytam te twoje kolejne* "mądrości" i zerkam na kurs perły z Lublina i WSZYSTKO już JASNE ,..... jest z tobą coraz gorzej Już nie raz zalecałem ci poważne konsultacje medyczne i/lub psychologiczne ,... NIE ODKŁADAJ tego dla swojego dobra
----------------------------------------------- ( * ) tak naprawdę to w kółko to samo
Dnia 2025-05-21 o godz. 12:46 ~J-23 napisał(a): > HHmmm > czytam, czytam te twoje kolejne* "mądrości" i zerkam na kurs perły z Lublina i WSZYSTKO już JASNE ,..... jest z tobą coraz gorzej > Już nie raz zalecałem ci poważne konsultacje medyczne i/lub psychologiczne ,... NIE ODKŁADAJ tego dla swojego dobra > > ----------------------------------------------- > ( * ) tak naprawdę to w kółko to samo
Prędzej ty będziesz powieziony do specjalisty (w sumie to masz przez płot), jeśli zrobisz manewr podobny do mieszkowego :-). A technologia tak ma ;-).