Chociaż obroty nie pomagają, ale z wolna rozsądni redukują to wasze kilkuletnie bydgoskie nieszczęście póki cokolwiek jest zielonego. Lepiej teraz niż wierzyć, że później, bo jak się zawieszona ferajna kapnie, że to koniec jednodniowej pociechy, to się nie dopchacie na półkę "Sprzeda".
Dlaczego wykluczasz Bogusza z forum? Przecież chłop też ma marzenia. Może i na razie zgodnie z twoim wpisami jest wisielcem szukającym jelenia, a teraz się okazuje, że nie skorzystał z twojej darmowej i szlachetnej porady, a mógł być 10% do przodu, ale to nie powód, żeby go od razu piętnować. Każdy ma jakieś marzenia. Ktoś kiedyś powiedział, kto nie marzy ten nie żyje.
Dnia 2024-08-23 o godz. 06:31 ~Kolejnyoszukany napisał(a): > Dlaczego wykluczasz Bogusza z forum? Przecież chłop też ma marzenia. Może i na razie zgodnie z twoim wpisami jest wisielcem szukającym jelenia, a teraz się okazuje, że nie skorzystał z twojej darmowej i szlachetnej porady, a mógł być 10% do przodu, ale to nie powód, żeby go od razu piętnować. Każdy ma jakieś marzenia. Ktoś kiedyś powiedział, kto nie marzy ten nie żyje.
Pominąłeś Nikozję na Cyprze i tamte marzenia :) Rozumiem, że jesteś pewny tego, że Bogusz stoli razem z wami forumowiczami w jednym szeregu ? Rozumiem, że jesteś pewny na jakich warunkach Bogusz pozyskał akcje i że należą do niego oraz, że nie ma ustaleń z osobami trzecimi, co do tych akcji ?
Płatny nagon wynajęty przez spółkę lub były akcjonariusz, który stracił na spółce sporo kasy udziela darmowych porad. I w jednym i drugim przypadku jest to żenujące. Czy to jest życzliwa porada tak jak ta, żeby kupować Mabion po 22 lub Polsat po 19, a może coś na wzór kupujcie, bo Elkopik idzie na 2,50 i jeszcze Medapp. Następny ubogi psychicznie człowiek szukający atencji na forum.
Ty już ładnie bredzisz. Kto się wczoraj jarał? Ty się jarałeś trumpową zwałką i miałeś spać do 20 groszy i tak jak pisałem nie wytrzymałeś nawet do 25 groszy jak pisałem.
Dnia 2025-03-13 o godz. 14:25 ~Roz napisał(a): > Ty już ładnie bredzisz. Kto się wczoraj jarał? Ty się jarałeś trumpową zwałką i miałeś spać do 20 groszy i tak jak pisałem nie wytrzymałeś nawet do 25 groszy jak pisałem.
Dnia 2025-03-28 o godz. 06:46 ~InżynierMaliniak napisał(a): > U was dalej pełne zanurzenie :) Dociera już do was, że tu nie zarobicie? Dotrze :)
Tak, to już wiemy od ciebie dawno. A ja jednak w kwietniu zacznę sobie powoli podkupować akcje. Widzisz, jak się ciebie pyta czy warto już kupować, czy będzie jeszcze lepsza cena, to jakoś chowasz głowę w piasek. Zresztą różne twoje zachowania tutaj podpowiadają trochę w podejmowaniu działań. Myślę, że inni też wyciągają trafne wnioski. Oprócz tych, którym wystarczy "kręcenie kółek" (po kilka, kilkanaście procent).
Nie zamierzam. Kto mi zabroni pisać na tym forum? Wiesz, "polubiłem" tu kilka nicków i zamierzam towarzyszyć im do końca. Zwarzywszy, że pamiętam ich butę, gdy kilka lat temu pisałem, że papier idzie do dołu z wapnem.
Panowie, pisanie z kimś ktoś nie wykazał się na tym forum wiedzą na temat tej spółki ani żadnej innej jest bezcelowe. Chyba że kto kupił po jego sugestiach lub życzliwych poradach Mabion za 22, lub Cyfrowy Polsat za 19 i może Medapp to faktycznie może być zły, choć głównie na siebie. Nie ma hossy, nie ma informacji, nie wiemy, jakie plany ma spółka i tak się będzie kręciło. Lepiej poświęcić ten czas na szukanie informacji o spółce niż przepychanie się z jakimś pogrążonym w rozpaczy po starcie bankierowym pajacem.
Maliniak oco ci chodzi szukasz aprobaty od anonimowych ludzi z forum bankiera? Idź do psychiatry, od 4 lat udowadniasz racje i nigdy nie miałeś akcji coś tu nie gra xDD