• Do Trola Ja. Autor: ~Kraw [217.8.175.*]
    Jak sprzedaż TlcoBF na ps5? Katastrofa .A tak się wymądrzałeś. Spółka nadal przepala kasę jak smok. Na ile wystarczy środków w takim tempie spalania .Na 10 miesięcy?
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Ja [188.146.138.*]
    I w ktorym miejscu niby sie mylilem? Od poczatku mowie, ze maja kase i moga robic swoje. Maja kase na jakies 2-2.5 roku od premiery zeby pracowac bez zastanwianie sie nad niczym innym. Wiec jeszcze raz, gdzie mowilem nieprawde? :)
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Kraw [217.8.175.*]
    Masz problem z konkretnym odpowiadaniem na pytania ale nie dziwię się . Kasy wystarczy na 10 miesięcy przy takim apetycie. To jest hajs inwestorów .Nie widać zysków.Coś sie zwróciło ale zerowe zyski .Nawet nie maja środków na dokończenie projektów, które rozpoczeli .Albo znajdzie się kolejny inwestor w przeciągu paru miesięcy albo wiadomo co.. .Powodzenia w powrocie do 2 zł.
    Znowu wszystko zle :)
    1: problem to masz ty ze zrozumieniem, moze wlasnie dlatego, ze odpowiadam konkrety a nie belkocze jak ty z kolega.
    2: (uwaga konret) „Hajs inwestorow” poszedl na dokonczenie ich poprzedniej gry. Gdybys sie faktycznie intersowal spolka to bys o tym wiedzial bo mowili o tym nie raz i nie dwa. Od premiery (czyli juz ponad rok) i przez (mniej wiecej) kolejny robia za zysk drogi kolego (zwrot kosztow + zysk) ale nie oczekuje, ze to zrozumiesz bo z matma (i zasadami ksiegowania) u Ciebie tak samo jak z logika.
    3: bardzo czesto ze srodkow wlasnych (w tej branzy) finansuje sie protopy/demo. Produkt konczy sie przy wspolpracy (np) z wydawca (ale tutaj znowu Twoja wiedza branzowa jest na poziomie Twojej matematyki niestety).

Przykro mi ale mylisz sie we wszystkim.
    Sam bełkot . Podaj koszt gry i zysk ? Całej gry i ile zostało w kasie gotówki ? I na ile to wystarczy według ciebie.
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Cytryna [31.0.74.*]
    Tego Pana z nami obserwatorami już nie ma.swoje zrobił naiwni brali ponad 1.00. Teraz czas na powolna agonię. Przed premierą przwiduje ruchy o 50 procent z grosza na 1 grosz. Zawsze wasz prawdziwy cytryna
    50% z grosza to bedzie wiecej niz 1 grosz
    Koszty gry byly w prezentacji. Zysk i gotowke masz w raportach. Na ile jej wystarczy tez masz w raporcie. Jeszcze jakies pytania?
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~tez [79.184.4.*]
    cytryna, jednego nie rozumiem, tak krytykujesz tę firmę, czyli nie masz akcji, i nie zamierzasz ich kupić bo piszesz że to bankrut... to po co się tu w ogóle produkujesz???
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Cytryna [31.0.79.*]
    A po co " JA" się produkuje? I ty po co? Ps. Moja produkcja się sprawdza.od 1.80 piszę żeby nie brać.chcesz to bierz pod korek i nie czepiaj się mnie. I innych co gołym okiem widzą ze to spółka (kolejna na new connect) do dojenia naiwnych.
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Ja [188.147.77.*]
    Ciesze sie, ze o mnie myslisz :) fajnie, ze cie gniote caly czas :)
    Ps: naucz sie pisac dzbanie.
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Cytryna [31.0.79.*]
    Kiedy wyszczal? Miał być już dawno. Pisałeś że tyle wyświetleń na youtubue. Hahaha i Pisałeś.ze chciałbym kupić poniżej 1.00.i że nie będę w stanie....... .mam pisać dalej? Jesteś trolem który na dodatek obraża. Czyli w życiu zwykły ham
    Powiedział co wiedział czyli nic.Ty nawet tych raportów nie potrafisz czytać tylko powtarzasz propagande spółki fikolek.
    To teraz juz nawet wiesz co ja potrafie a czego nie? :)
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Uwedoble [77.65.100.*]
    Jak w piaskownicy. Póki co twarde fakty są takie, że leci bez trzymanki, a info żadnych brak. Można to złożyć na karb sezonu ogórkowego, ale jesień chyba nie zapowiada się za wesoło…
    Zgoda. Mogliby cos wiecej powiedziec niz to, ze pracuja nad 2 tytulami.
    Nieeeee... Ja tak nisko nie schodzę . Liczyłem na mała dyskusje na poziomie liczb. Ale czego ja w sumie oczekiwałem. Przyznałeś się tatke, że przewaliłeś jego pieniądze ?
    Masz wszystkie liczby w raporcie.
    Jak mi podasz budget ich poprzedniej gry to Ci podam (za raportem) ile maja gotowki i na ile im starczy.
    Faktycznie piaskownica. Dzieciaku wyestymowalem ci jaka jest sprzedaż na PS5 .Pokaz, ze umiesz czytać ze zrozumieniem albo wracaj do piaskownicy. Może podyskutujemy.
    Ja nie pytam (ani nie chce Twoich estymatow). Chciales rozmawiac o konretach to prosze bardzo. Daj budget to Ci dam kontetne kwoty a nie estymaty.
    Ja nie pytam o estymaty*
    Nie uczyli cię ,że nie odpowiada się na pytania pytaniami (odbijanie pytań) . Zadałem ci te pytania wcześniej motasz się z prostą odpowiedzią szukasz nie wiadomo czego . Pokaż , że jesteś zdolny do dyskusji na argumenty a nie do przerzucania się . Jak na razie twoje wywody to powielanie propagandy sukcesu. Zwykły troling.
    A potrafisz cos od siebie? Czy bedziesz teraz przyslowami i powiedzeniami operowal? Pytanie to zadalem Ci ja i nie moge sie doczekac odpowiedzi. Podaj budget to Ci przepisze z raportu kwoty o ktore prosisz.
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Cytryna [31.0.89.*]
    A ty coś potrafisz ja. Zaprzeczasz ze kurs polecial z 2 zł na .0,80, zaprzeczasz wszystkim faktom. Jesteś denny jak ta spółka. Nie tykać ścierwa bo tylko kabze se na was nabija
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Cytryna [31.0.91.*]
    Ja.ja tu ciągle jestem.i co w związku z tym że urósł ? Jak spadło .... itp
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Ja [188.146.140.*]
    Naprawde jestes wybitny :)
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~tez [83.5.207.*]
    Cytryna, skończ się kompromitować...
  • Re: Do Trola Ja. Autor: ~Cytryna [31.0.78.*]
    Heheh faktycznie pojechałem po bandzie. Ale opijalem dobra transakcję cd.projekt brany po 120 a sprzedany po 183. Mialwm chyba że 3 promile jak Ti pisałem co nie zmienia faktu że ta spółka doi naiwnych. Nawet bez infa
[x]
PLOTTWIST -2,44% 1,20 2025-09-26 11:09:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.