To jest chore, że grenevia wskazując na takie zyski i przechodząc taka transformację nie urosła choćby na 4-5zl. Od początku roku columbus prawie 100%, a grodno, photon, sunex wszystko po dziesiąt procent
Tu jest od wielu miesięcy (lat?) sternik, który nie pozwala na wzrosty. Powody widzę dwa: albo zbieranie przez słupów po niskich cenach, albo kolejne podejście za chwilę do dobrowolnego skupu akcji przez większościowego akcjonariusza (żeby cena wezwania była niska).
Myślę, że w końcu uwolni kurs (jeśli zbierze tyle ile będzie chciał), albo ewentualnie rynek się za to weźmie.
To oczywiście tylko moja prywatna opinia, mogę się mylić
Zbija zeby zrobic niska cene pod pozniejsze wezwanie -nam da grosze a funduszom duzo wieksza cene Tak duza zwałke ceny drobny raczej nie wytrzyma i odda akcje Pozostaje miec duzo kasy i czekac na wielka promocje i BRAć
Jakie mniej? Wartość księgowa tej Spółki to ca 3,7zl. Wszystko kupione poniżej to promka. Nic mnie nie obchodzi to, ze obecnie nie mogę sprzedać akcji po jej wartości księgowej, ale kiedyś to MUSI nastąpić. To tak jakbyś kupił tanio mieszkanie ze starą lokatorką i tylko czekał, aż wykituje.
Ja już doładowałem ile miałem w rezerwie. OZE jest w natarciu co widać gołym okiem, większa spółka na której dodatkowo ktoś machloje odgrywa wystartuje z opóźnieniem ale finał jest wiadomy.
Koledzy, im dłużej bendom tu kurs trzymać tym większy wyszczał. Nie takie rzeczy widziałem!!! Nie zdziwi mnie jak tu bendom dwucyfrowe wzrosty niebawem.