• 6 lat Wieczyńskiego Autor: ~pikuś [185.216.181.*]
    przejrzałem wszystkie dostępne konferencje tego Pana który jest obecnie uznawany jako CEO, śmiechu warte, żadna z obietnic tych konferencji nie miała odbicia w kolejnych empirycznych wynikach firmy, dlatego wprost można napisać ze ten PAN kłamał na każdej z tych konferencji.....

ten rok niestety skończy się pewnie jak poprzedni,,, to oni ci żli klienci nie podpisują tych wygranych umów...aaaa miesiace lecą.... Prezes kłamie co konferencje ;/
  • Re: 6 lat Wieczyńskiego Autor: ~pikuś [185.216.181.*]
    Dnia 2024-08-14 o godz. 20:58 ~pikuś napisał(a):
    > przejrzałem wszystkie dostępne konferencje tego Pana który jest obecnie uznawany jako CEO, śmiechu warte, żadna z obietnic tych konferencji nie miała odbicia w kolejnych empirycznych wynikach firmy, dlatego wprost można napisać ze ten PAN kłamał na każdej z tych konferencji.....
    >
    > ten rok niestety skończy się pewnie jak poprzedni,,, to oni ci żli klienci nie podpisują tych wygranych umów...aaaa miesiace lecą.... Prezes kłamie co konferencje ;/

Koleś z BOŚ jednak znowu będzie miał racje ;/

druga sprawa ciekawe czy prezes skoro ma tyle w miesiącu(tygodniu) zapytań o akwizycje w ogóle tym oferentom zaleca kupowanie akcji z rynku ???
  • Re: 6 lat Wieczyńskiego Autor: ~Notak [31.0.66.*]
    pikuś, daj spokój nie męcz się chłopie, nie pasuje ci to droga wolna, po co te żale kto ma kupić to kupi a kto sprzedać to sprzeda i tył w temacie. Ja mam papier i czekam na konkretne odbicie nie marudzę
  • Re: 6 lat Wieczyńskiego Autor: ~Gr [188.146.138.*]
    A Ja wykorzystałam sytuację że tak spadło, i zakupiłam⭐️ ale muszą być takie pikusie, dziwię się że nie napisał że akcje będą po 30,- :)
  • Re: 6 lat Wieczyńskiego Autor: ~pikuś [185.216.181.*]
    wystarczy kazdą konferencje Wieczyńskiego przesłuchać i porównać z tym co sie po 2q działo... ten facet to KŁAMCA.
  • Re: 6 lat Wieczyńskiego Autor: starywielb [78.88.251.*]
    pikuś wybrałeś sobie za trudną spółkę do trzymania. Albo zredukuj pozycje albo poproś kogoś zaufanego aby zmienił Ci hasła do rach. maklerskiego i zapomniał.

Ja byłem na konfie i kupuje systuację spółki i story ceo w 100%, to będzie wielka spółka w wielkiej i modnej branży (jesli świat się nie rozwali po drodze)
[x]
DATAWALK 2,36% 130,00 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.