Uwaga zatrudnienie 25 osób z czego 17 etatów. Ależ gigant! A raport wklejony z komentarzami. Komcie dobre w stylu jak się wklei to to będzie się zgadzać. No i gdzie te infa, gdzie te projekty, gdzie ta rakieta. I fajny komentarz zarządu, widać co wisi w powietrzu
Ale się narobiło, po co ci nie porawiony raport zebys sobie takim śmieciem zajmował pamięć kompa, ja jak nie mam akcji to nie czytam raportów bo mi to lotto, ale Ty po cos otwierasz? Dobra pewnie masz ubaw po pachy, cha cha, jeszcze się śmiejesz, pożyjemy zobaczymy
Suma sumarum, to może dobrze ze to tyle trwa, nie ważne jak zaczynasz wazne jak kończysz wg słów jednego z premierów, ja uśredniam i może, oczywiście nie jestem pewny ale w tym wypadku ten czas i usrenianie z 3 pln do obecnego kursu zostanie wynagrodzone, oczywiście można być już zniecierpliwiony ale czas pokarze, mam setki tysięcy juz akcji i cierpliwie czekam, często nie udzielam się na forum bankiera itp, a czy moja strategia zwycięży? Ja tak myślę? Ja w to wierzę, tyle i aż tyle