• Raport Autor: ~Free [78.9.154.*]
    Czyli jednak jest stabilizacja zysku na tym poziomie bez żadnych dużych premier. Bardzo ładnie, czyli rocznie można liczyć na zysk rzędu 4 mln. Jak dla mnie ok, bo pewnie będą robili z tego hajsu skupy jak dotychczas.
  • Re: Raport Autor: ~cerusyt [145.224.114.*]
    Mimo to sesja rozpoczętą od spadków
  • Re: Raport Autor: ~lol [37.31.142.*]
    Dokladnie - bardzo przyzwoicie - ta spolka to taki samograj - 13-15% obligacja z ew. Upsidem przy zwiekszonej sprzedazy - cena obecna to zart - i jeszcze wszystko robione skupami a nie dywidenda - jest na prawde OK
  • Re: Raport Autor: ~Jozue [91.230.98.*]
    Jakiegoś pozytywnego zaskoczenia nie ma też.
    Tak czy siak - wycena jest niska, jeśli skupy dalej będą prowadzone w ten sposób, to przyjemny stabilizator portfela.
  • Re: Raport Autor: ~lol [37.31.142.*]
    Dokladnie tak samo to traktuje - jak sie zapomni o tym ze to spolka growth tylko taki samograj to czlowiek zaczyna doceniac
  • Re: Raport Autor: kamoris [83.26.19.*]
    Wyniki poprawne. Zarzuty o wyprowadzenie biznesu zostały zanegowane. Zobaczymy co pokażą jak powróci popyt na gry i pojawią się większe premiery. Na razie mamy ustanowiony benchmark czego się spodziewać w mało sprzyjających warunkach. Nie pomagały im też kursy walut. Podsumowując: Q2 bez błysku, ale potencjał pozytywnych zaskoczeń na przyszłość jest spory.
  • Re: Raport Autor: ~Free [78.10.99.*]
    No ja jestem naprawdę zadowolony ze stabilizacji zysku. Przedtem nie było wiadomo czego się spodziewać po kolejnych kwartałach, a teraz widać, że dzięki licencji po prostu jest ok. Tak jak napisał przedmówca taka inwestycja z 15% roczna stopa zwrotu.

A że kursem buja to normalne. Jednak sporo ludzi na giełdzie preferuje ryzyko z dużą stopa zwrotu a nie stabilny dopływ gotówki. Tutaj pewnie trochę ciekawsza rozgrywka będzie jak już pójdzie konkretne info o skupie albo podadzą lepsze wyniki. O tym że podpiszą nową umowę licencyjną już nawet nie mówię, bo to by był spory gamechanger.

[x]
GAMIVO -3,39% 17,10 2026-05-29 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.