• Decora postępowanie UOKIK Autor: ~XXX [178.37.26.*]
    https://biznes.pap.pl/pl/news/all/info/3642333,uokik-wszczal-postepowanie-wyjasniajace-ws--paneli-spolki-decora
  • Re: Decora postępowanie UOKIK Autor: ~wwz [31.0.64.*]
    Jeszcze nic nie znaleźli a już trąbią wszędzie , jakaś nagonka . Niech się wezmą za polityków a nie za pożądane Polskie firmy.
  • Re: Decora postępowanie UOKIK Autor: ~Kuki [185.76.160.*]
    Ja już wyszedłem na drobnym plusie z dywidendą jakie 12% w sumie na niskim kapitale. Według mnie jak się wieść rozniesie tutaj będzie znacznie niżej. Pozycja też byłą mikra więc wole się nie przejmować. Powodzenia dla tych co trzymają!
  • Re: Decora postępowanie UOKIK Autor: ~wwz [31.0.64.*]
    A przecież nic nie znajdą. Kto tam pracuje? Myślenie to oni mają , najlepiej jak by firmy na stracie działały to by były uczciwe.
  • Re: Decora postępowanie UOKIK Autor: ~QQ [79.190.9.*]
    BEL-POL i KOMFORT mogą beknąć za to, ale DECORA jest przecież producentem a nie dystrybutorem. Dystrybutor kupuje w określonej cenie hurtowej a różnica między ceną hurt a detal to zarobek dystrybutora. To, że dystrybutorzy nie chcą ściągać gaci przed klientem to dobrze bo produkty premium powinny swoje kosztować a jak kogoś nie stać to powinien wybrać produkt w niższej cenie i jakości.
    Czy jak masz pieniądze na nową Skodę to idziesz do salonu Mercedesa i beczysz żeby Ci sprzedali w cenie Skody?
    Decora swoje zarobiła i to pokażą dzisiaj w wynikach a dystrybutorzy chcieli zarobić ale komuś się to nie spodobało...
    A mało takich zmów cenowych jawnych? Szczególnie w sprzęcie AGD, w sklepach stacjonarnych, allegro i innych internetach wszędzie te same ceny, nikt nie konkuruje i co z tym?

[x]
DECORA 0,81% 75,00 2025-10-01 16:38:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.