• Zero, zero Autor: ~FantastycznyPanMysza [31.0.64.*]
    In game serum i inkwizytor obecnie xd
  • Re: Zero, zero Autor: ~Kostuch [46.112.98.*]
    Ale my to wiemy ŁGARZU. Znów ŁGAŁEŚ pisząc że w spółce się nic nie dzieje i co, coś się dzieje. Projekt CURB w realizacji, Serum dalej rozwijane. Sygnalista się znalazł. Ps. ZERO to ty masz ofert pracy ty pożal się Boże gryzipiórku, he he.
  • Re: Zero, zero Autor: ~FantastycznyPanMysza [31.0.64.*]
    Nic się nie dzieje, xd. Dalej to podtrzymuje. No chyba że uważasz że rozwijanie za 200k euro serum do którego już nie mają prawa i jest to zwykła robótka na zlecenie jest czymś istotnym.
    Po Li, wszyscy co mogli odeszli.
    Mityczny nowy projekt i next big thing o której nie wiadomo nic? Tak, tak jak Serum, renovatory, xd.
    Zarząd może chociaż znasz? Bo ten to jakiś taki niepewny jest.
    Misiu, tutaj moje sprawy zawodowe nikogo nie intere, poza tobą(weeeird)
  • Re: Zero, zero Autor: ~Kostuch [46.112.111.*]
    Tak do własności intelektualnej Serum (IP - Intellectual Property) nie mają już prawa, ale do zysku z samej wydanej już gry mają dalej. Pytanie czy uda im się reanimować tego trupa. Może ograną tego coopa i naprawią to co da się naprawić (moje myślenie życzeniowe). Jeżeli odpowiedni marketing ruszy na jesień, wtedy jest szansa (Coop może być tym co ruszy tego trupa), mała ale jest. Co więcej Topliz chyba jednak do końca nie pogrzebał tego projektu, bo kasę jednak wyłożył i w komunikacie jasno jest napisane że Serum wyjdzie rózwnież na konsole ty nędzny gryzipiórku na bezrobociu. No i pisze ci ostatni już raz, nie pisz że jestem jakimś tam insid czy samym Kubusiem bo to są twoje chore wymysły. Ty jesteś taki prosty w obsłudze że wręcz mnie to bawi. Dopóki nie zgasną światła ja tu będę oszuści. Upodliliście kurs wręcz niebotycznie (porównując do innych spółek z tego sektora), no cóż taki mamy klimat na bananowej GPW.
    Chyba kurs dobiły kłamstwa zarządu(oni dostali w ogóle votum?) a nie ludzie, którzy je ogłosili. Myślisz skutek z przyczyną.
    Tak, Serum ma takie same szanse na sukces jak Australia w breaku. A rozliczenia? 200k na dokończenie gry i tyle, ale to projekt startowy.
    Chyba że sądzisz że nagle będzie skok o tysiące xd.
    Jesteś inside, bo twierdzisz że wiesz że zawyżono koszty hotelu żeby zrobić inne projekty.
    Może i jestem nędzny, ale w żadnym projekcie dustiw mnie nie ma, a to sukces.
    Plus skąd masz info o tym że spółka sprzeniewierzyła hajs inwestorów? I to 2mln, taka kwotę podajesz
    I misiu, nie wiem jakim jesteś inside, czy tam pracujesz, czy marzysz że jak wróci im hajs to cię wezmą, ale trochę zbastuj.
    Bo gdybym był bardziej złośliwy, to bym tym, gdzie przyznajesz że dust przewalił na lewo kasę i westorow zainteresował odpowiednie osoby.
    Bo wiesz, inwestowanie przez wydawcę to nie jest-macie 3bani, do zobaczenia za 2lata, to są milestone, odbiory, kontrola.
    Inaczej mówiąc, masz ekipę co buduje i projektuje domy i mówi i westorowi że jak da im 10 baniek to zrobią dom co sprzeda za 15. Ale tak naprawdę dom kosztuje 6 a za 4 budują sobie drugi.
    I już pół biedy jakby dom faktycznie dało się sprzedać za 15, ale jak na razie to nawet za pół ceny nie poszedł. A na to już są odpowiednie słowa, kolego
[x]
THEDUST -9,43% 1,20 2025-09-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.