to normalne, a co istotne oni nie chcą zarobić 20, 30 czy 100% tu gra idzie o 500-1000% i kupią to z perspektywą min. 2 letnią. Ładnie trolują, ale to nie dzięki nim kurs jest nisko i też nie dzięki ulicy bo ona na takich mało płynnych walorach nie ma nic do powiedzenia. Jest faza akumulacji, kto chce to sprzedaje a ten co kupuje umiejętnie stara się nie przepłacać
To nie jest wodospad bo tu nie było jeszcze prawdziwego zarobku!!! Największe skoki wolumenowe były własnie na obecnych poziomach lekko ponad 2pln i trwały do przedziału 3,6 Ktoś ten papier tam odebrał pop poprzednim ubieraniu z lat 2016-2018 z pułapu 6,5 i nie była to ulica bo było tego ogrom, co oznacza że ktoś kontroluje kurs i ma tego za mało, żeby zrealizować następny BIG RUN ale tym razem na 10-16pln, bo dopiero z takich pułapów można schodzić dłuższy czas jeszcze zarabiając
Stratą rasuje Ci musk i szukasz już na siłę pozytywuf w beznadziejnej sytuacji. Nie ma żadnej oznaki poprawy i żadnej nadzieji poza tym że skoro spadlo to może kiedyś pujdzie fo gury
Ja zacząłem akumulację miesiąc temu, spokojnie jaka strata? wytypowałem tą perłę na 2-3 lata inwestycji jak dla portfela obligacji z akumulacją do 12 miesięcy, o czym ty piszesz? nie każdy wchodzi z oszczędnościami życia ;))