Czyżby? Jakby ktoś nie sprzedał po 3,40 to ty nie mógł byś się chwalić że kupiłeś 2000 akcji po promocji :) Także twoje krokodyle łzy to straszna pokazówka i lamenty. Wszak to nie koniec info. Niedługo się okaże ile będzie straty za II kwartał i jak wyjdzie wynik za całe półrocze. A jak się okaże, że w USA jednak szykuje się recesja to przywitamy się z Tauronem po 3 zł :)
Zanim ta recesja będzie to WIG 20 urośnie o 100%. Tak jak pisałem rok temu. Tauron o 150% . A potem może i spadnie na 3.
kmiot sprzeda po 5 (ostatnio tak pisał) a my jedziemy dalej
Pitu pitu satelity....nie sprzedających wszystkie grubasy wiedzą że energetyka im da w najbliższych latach sporo zarobić....to widać.....chcieli wystraszyć leszczy....kilku może się wystraszyło kilku taniej dokupiło....ale rekinom nie udało się skupić wiele....ten co grał na spadki....pytanie ile czasu mu zostało ....ja mam czas....cierpliwość popłaca
Ciekawe jest to, że od kiedy ten fundusz zagraniczny kupował akcje i instrumenty finansowe Taurona to jego cena tylko spadała w dół. Dziwny zbieg okoliczności.