Nowa emisja jest nielegalną - jeżeli tak sąd w Luxemburgu ja cofnie. Niezależni eksperci wyceniają akcje na ok 26 zł jeżeli emisja nie zostanie cofnięta i odpowiednio na ok. 100 zł jeżeli zostanie cofnięta. Sam nowoukrainiec w nieudanym wezwaniu ofiarował 18,50 zł. Tymczasem akcje KER oscylują w przedziale 12-13 zł (?!)
Piszą że Ruski musi przesunąć wojska na północ aby ratować Kursk. A to spowoduje osłabienie walk na południu Ukrainy i łatwiejsze odbicie terenów Donbasu i ziem w kierunku Krymu.
Misu, twój pan chciał zajumać spółkę i zdjąć ją z GPW. Teraz to co próbował uwłaszczyć ocenia sąd. Dzięki jego zabiegom mamy zapaść na kursie, ale kwestią czasu jest rozstrzygnięcie i wielce prawdopodobne duże kłopoty AW
Nowa emisja nie jest dopuszczona do obroty i zgodnie z deklaracją spółki nie będzie, oczywiście sąd ją anuluję lub pozbawi prawa głosu co będzie dla nas jeszcze lepsze, bo kasa zostanie w spółce a verewskky nie będzie mógł głosować, ideał. Odnośnie kursu czekamy na pokój to i kurs wzrośnie. Niedlugo ukraińskie wojska będą pod Moskwą, także będzie ciekawie.
Wezwanie jeśli będzie w co nie wierzę po 18 ci co nie odadza zostaną z papierem do wykorzystania w wc milionerzy lepiej zarabiać na colombusie sunex czy innych z branży niż tracić tu czas ale wasza sprawa milionerzy
Nie będę ukrywał, że 18 to trochę mało jak dla mnie .Licze , że zaproponują powyżej 20. Kurs historycznie poruszał się powyżej 20 zł , ludzie kupowali nawet powyżej 40 i dla nich 18 to będzie dramat. Z drugiej strony zostać z papierem i z nieprzewidywalnym akcjonariuszem dominującym to będzie dopiero dramat. Czekamy jak to się ułoży.
A co kogo obchodzi kto i za ile kupował przecierz to nie jest instytucją haretatywna nie tylko na Kernel ludzie tracą pieniądze hahah co wy macie w głowach szok
Miso nie pisz bajek :) ze kto nie odda ten zostanie z papierem :) delisting jest nie mozliwy do czasu rostrzygniecia spraw sadowych i dobrze o tym wiesz wiec nie klam
Heheh to napisz że jeśli tak będzie oddasz kasę wszystkim skoro jesteś taki pewny ja już nie jedno widzialem wiec co oddasz kasę ludziom jak zostaną z papierem?
Kazdy jest swiadomy ryzyka wojny ale nie klam ze ktos na dzisiaj moze zostac z papierem poza obrotem bo na dzien dzisiejszy to sie nie wydarzy. Knf nie da zgody na delisting do czasu rostrzygniecia spraw. Wiec nie wprowadzaj w blad lepiej spytaj sie wujka dlaczego juz od dluzszego czasu nie ma zabaw ze sprzedarza przy tko
Jak to co mamy w głowach? Ja mam świadomość , że kupiłem wartościową firmę. Największego producenta żywności na Ukrainie. Mam w głowie świadomość, że po zakończeniu wojny/rozejmieU.E. Otworzy szeroko drzwi dla Ukrainy i wchłonie ją w dalszej perspektywie. Mam w głowie, że po drugiej stronie stoi najeźdźca który burzy ład pokoju w Europie. Mam w głowie , że akcjonariusz dominujący chce mnie fiknąć na kasę! Chcesz jeszcze wiedzieć co mamy w głowach?