Prawdopodobnie łazik od simfabric wylądował po ciemnej stronie księżyca a że zasilany jest energią słoneczną to jeszcze sobie tam trochę postoi zanim świat się o nim dowie.
"teraz czekamy na polaczenie kropek i lądowanie Łazika na księzycu
Reklama"
Kropki już dawno zostały połaczone przez przynajmniej 3 kancelarie, prokurature, KNF i niedawno osoby reprezentujące GPW. Lądowanie to was czeka, ale w jednym z Warszawskich zakładów krnych.
Tak "nawiedzony, że od 2020 roku konsekwentnie mam racje odnośnie waszego przekrętu. Pisałem z wielomiesiecznym wyprzedzeniem o : wyrzuceniu SF z PlayWay, dozywotnim zbanowaniu na Steam, nakazach KNF, wyroku i 8-mio miesiecznym zatajeniu odrzucenia apelacji, zatajeniu zakupu gruntu, zerwaniu umów przez Koch i Nacon, całkowicie sfałszowanych fakturach i raportavlch, braku jakichkolwiek prac nad grami, etc. Powiedziałbym, że "obrońcy" spółki tacy jak ty są nawiedzeni, gdyby nie oczywisty fakt, ze jestes powiazany z zarzadzem.
Cóż przyznaj w końcu, że nie możesz przeboleć tego, że simfabric to wspaniała spółka z ogromnym potencjałem na przyszłość. No i daje konkretnie zarobić. Wiem, że tak myślisz i to cię boli
Aha..... czyli "kupuje się przyszłosć", ale tylko do czasu i trzeba sprzedać w odpowiednim czasie, bo później spada jak SimFabric o 97%... czyli de facto, nie kupuje się pod "przyszłość" a pod spekulacje. Czlowieku, ciebie trzeba poddac jakims testom..