• Łazik Autor: ~mdm [83.144.91.*]
    AI jest juz - teraz czekamy na polaczenie kropek i lądowanie Łazika na księzycu
  • Re: Łazik Autor: ~Ali [31.0.71.*]
    A potem na słońcu
  • Re: Łazik Autor: ~Wojtus [46.112.74.*]
    Wracamy na 100 zeta tak
  • Re: Łazik Autor: ~MDM [83.144.91.*]
    kto kupaty i cerpliwy bedzie mial bardzo duzo słońca
  • Re: Łazik Autor: ~Ricardo [77.255.112.*]
    Czy łazik już wylądował na księżycu?
  • Re: Łazik Autor: ~Simjestthebest [5.173.145.*]
    Czy konfitury już zrobiłeś?
  • Re: Łazik Autor: ~Ricardo [77.255.112.*]
    Prawdopodobnie łazik od simfabric wylądował po ciemnej stronie księżyca a że zasilany jest energią słoneczną to jeszcze sobie tam trochę postoi zanim świat się o nim dowie.
    Podobno Ricardo jest królem konfitury i dość długo nim jeszcze pozostanie
    Ale podobno jak się ruszy. To ty z ekipą nie nadążycie naganiać na spadki
  • Re: Łazik Autor: ~Piotr [89.8.135.*]
    "teraz czekamy na polaczenie kropek i lądowanie Łazika na księzycu"

Kropki już dawno zostały połączone, przez 3 kancelarie, prokurature i KNF. Teraz czekamy na wasze lądowanie w Warszawskich zakładach karnych.
  • Re: Łazik Autor: ~Piotr [46.15.70.*]
    "teraz czekamy na polaczenie kropek i lądowanie Łazika na księzycu
    Reklama"

Kropki już dawno zostały połaczone przez przynajmniej 3 kancelarie, prokurature, KNF i niedawno osoby reprezentujące GPW. Lądowanie to was czeka, ale w jednym z Warszawskich zakładów krnych.
    Hehehe aleś ty nawiedzony. Brakowało mi tego na forum. Dobrze że wróciłaś. Pomożesz tym wszystkim nagonom na spadki, bo sobie nie radzą
    Kolejna odpowiedź nie na temat.
    Tak "nawiedzony, że od 2020 roku konsekwentnie mam racje odnośnie waszego przekrętu. Pisałem z wielomiesiecznym wyprzedzeniem o : wyrzuceniu SF z PlayWay, dozywotnim zbanowaniu na Steam, nakazach KNF, wyroku i 8-mio miesiecznym zatajeniu odrzucenia apelacji, zatajeniu zakupu gruntu, zerwaniu umów przez Koch i Nacon, całkowicie sfałszowanych fakturach i raportavlch, braku jakichkolwiek prac nad grami, etc. Powiedziałbym, że "obrońcy" spółki tacy jak ty są nawiedzeni, gdyby nie oczywisty fakt, ze jestes powiazany z zarzadzem.
    Cóż przyznaj w końcu, że nie możesz przeboleć tego, że simfabric to wspaniała spółka z ogromnym potencjałem na przyszłość. No i daje konkretnie zarobić. Wiem, że tak myślisz i to cię boli
    Osoby kupujące akcję w 2020 również zainwestowały w przyszłość. Ich przyszłość mamy w tej chwili. Jak wyszli na tej inwestycji?
    Jak sprzedali w odpowiednim czasie. To myślę że lepiej na tym wyszli, niż ty siedząc tu
    Aha..... czyli "kupuje się przyszłosć", ale tylko do czasu i trzeba sprzedać w odpowiednim czasie, bo później spada jak SimFabric o 97%... czyli de facto, nie kupuje się pod "przyszłość" a pod spekulacje. Czlowieku, ciebie trzeba poddac jakims testom..
  • Re: Łazik Autor: ~MDM [83.144.91.*]
    Piotrus - w końcu - jednak to Cie boli ze nie sprzedałes jak bylo treba tylko kupiles - eh no zdarza sie to jest gielda...
[x]
SIMFABRIC -1,91% 1,54 2026-05-26 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.