Tak EMI tyle że takie są prawa rynku. Ja byłem jako jeden z czterech indywidualnych na WZA 25 czerwca. Akcji juz nie miałem od 21 ale w systemie byłem jeszcze widoczny bo jak wiadomo wygasanie praw trwa 3 dni robocze. Byłem na WZA ELT, rozmawiałem z Prezesem i wyciągnąłem kilka bardzo owocnych wniosków, warto było przejechać 300km z Bydgoszczy do Wrocka. Sam Prezes powiedział mi i jednemu z indywidualnych w rozmowie kuluarowej że do wyborów prezydenckich w RP KPO wisi na widłach. Dopiero potem coś się zacznie, co więcej składają zespoły i też z tym nie jest za dobrze (kadry). Kasę na płynność mają (utrzymanie kadr) ale nic więcej. A giełda wyceniła już kolejne hiper wzrosty - jak mają przebić rok 2024 do roku 2025, jak narazie powtórzyli (nie podnieśli) tylko dobre wyniki za 2023 mając na względzie że ten backlog (ok.650mln) zamknie się dopiero w pierwszym kwartale 2025 w dobrych wiatrach. Liczby drodzy koledzy nie kłamią, a te "historie" z insiderami SVARa i ELREMka to między bajki można włożyć. Wiadomo że taki Posadzy np.wchodząc z większym kapitałem nie robi tego na kilka dni, dodatkowo wsadzili go do Rady Nadzorczej i już tylko z tego czerpie kasę. Naprawdę kto myśli, wyciągnie słuszne wnioski. Ja tam byłem, wszystko uważnie rozpatrzyłem a co widziałem tutaj napisałem :-) i poczekam sobie z boku.