• Ubrani po 36 zł powinni wystąpić przeciw zarządowi Autor: ~Emi [173.239.196.*]
    Zarząd informował o braku problemów.
    Było to celowe wprowadzenie w błąd akcjonariuszy. Na forum pisali o problemach i braku zamówień
  • Re: Ubrani po 36 zł powinni wystąpić przeciw zarządowi Autor: ~Tedi [188.146.250.*]
    Tak EMI tyle że takie są prawa rynku. Ja byłem jako jeden z czterech indywidualnych na WZA 25 czerwca.
    Akcji juz nie miałem od 21 ale w systemie byłem jeszcze widoczny bo jak wiadomo wygasanie praw trwa 3 dni robocze.
    Byłem na WZA ELT, rozmawiałem z Prezesem i wyciągnąłem kilka bardzo owocnych wniosków, warto było przejechać 300km z Bydgoszczy do Wrocka.
    Sam Prezes powiedział mi i jednemu z indywidualnych w rozmowie kuluarowej że do wyborów prezydenckich w RP KPO wisi na widłach.
    Dopiero potem coś się zacznie, co więcej składają zespoły i też z tym nie jest za dobrze (kadry).
    Kasę na płynność mają (utrzymanie kadr) ale nic więcej.
    A giełda wyceniła już kolejne hiper wzrosty - jak mają przebić rok 2024 do roku 2025, jak narazie powtórzyli (nie podnieśli) tylko dobre wyniki za 2023 mając na względzie że ten backlog (ok.650mln) zamknie się dopiero w pierwszym kwartale 2025 w dobrych wiatrach.
    Liczby drodzy koledzy nie kłamią, a te "historie" z insiderami SVARa i ELREMka to między bajki można włożyć.
    Wiadomo że taki Posadzy np.wchodząc z większym kapitałem nie robi tego na kilka dni, dodatkowo wsadzili go do Rady Nadzorczej i już tylko z tego czerpie kasę.
    Naprawdę kto myśli, wyciągnie słuszne wnioski.
    Ja tam byłem, wszystko uważnie rozpatrzyłem a co widziałem tutaj napisałem :-) i poczekam sobie z boku.
  • Re: Ubrani po 36 zł powinni wystąpić przeciw zarządowi Autor: ~Ixi [45.133.7.*]
    Teraz to sama szumowina.
    Konferencje to parodia
[x]
ELEKTROTI -1,34% 51,40 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.