Dnia 2024-08-09 o godz. 16:52 ~Inwestor2 napisał(a): > To koniec zamknięcie dramat
Długa czerwona świeca na tygodniowym i wzrost wolumenu świadczy o dalszej kontynuacji spadków, a zbyt duży optymizm posiadaczy jakoby kurs sam miałby się bronić powinien pogrążyć kurs w przyszłym tygodniu.
Dodatkowo szybki 20% spadek w ciągu tygodnia może zwiastować emisję akcji o której mogą wiedzieć przyjaciele "fundatora", ale to takie gdybanie, proszę nie sugerować się tym wpisem.
to samo pomyślałem z tą emisją, zawsze jest tak samo na spółkach, kolesie już sypią żeby objąć za grosze, jesli się okaże że faktycznie jest emisja ale ynwestory niech mlaszczą:) buahahahahaha
Bez kitu. Normalnie na giełdzie jest tak że są pozytywne informacje to jest i trend wzrostowy. Tutaj nie ma ani jednego ani drugiego. Podbitka pod info, kółko, później jazda w dół i sypanie, aż do dna. Porażka. To jest tylko moja opinia, ale to wygląda tak jakby ktoś podbijał kurs jakimiś lipnymi informacjami, a ktoś kto ma akcje drukowane za darmo po prostu sypie je w rynek.
i wszystko w temacie plus gruby akcjonariusz wyszedł z RN, więc jakby było cacy to by tego nie zrobił także poowdzenia ynwestory, przyda wam się a jak pisałem że to szlam to nie wierzyliście:) buahahahahaha
Tym bardziej że ludzie w tej radzie nadzorczej co chwilę się zmieniają. Powtarzam to jest tylko moja opinia ja nie chce tu stawiać jakichś oskarżeń. To wygląda tak jakby po prostu znajomi wymieniali się w radzie nadzorczej, drukowali sobie akcje za darmo, podbijali kurs a potem walili te śmieci w rynek. Wywali wszystkie akcje, zmiana w radzie i jedziemy od nowa. Ja to tak odbieram.
Co nie? Wyobraź sobie spotkanie w firmie, którego zadaniem jest omówić model biznesowy. A na tym spotkaniu masz rzutnik i wizualizacje w power point jak stoją goście z firmy z takimi maszynkami do kebaba, a inwestorzy to taki wielki kawał mięsa nabity na pal i oni to mięso golą tymi maszynkami XDXD