• Hyperbary Autor: ~Yoshi [5.173.49.*]
    Rozwali rynek
  • Re: Hyperbary Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Rozwala jest dziś po 2,03
  • Re: Hyperbary Autor: ~Yoshi [5.173.49.*]
    Nie pisze o kursie. Kurs obroni się sam
  • Re: Hyperbary Autor: ~beret [79.184.111.*]
    od 3,30 sie broni sam:) buahahahahaha
    dobrze mu idzie:) buahahahaha
  • Re: Hyperbary Autor: ~Nowy [46.112.0.*]
    Za rok, może dwa ... Zobaczy nas świat
    To koniec zamknięcie dramat
  • Re: Hyperbary Autor: ~jj [62.122.118.*]
    Dnia 2024-08-09 o godz. 16:52 ~Inwestor2 napisał(a):
    > To koniec zamknięcie dramat

Długa czerwona świeca na tygodniowym i wzrost wolumenu świadczy o dalszej kontynuacji spadków, a zbyt duży optymizm posiadaczy jakoby kurs sam miałby się bronić powinien pogrążyć kurs w przyszłym tygodniu.
  • Re: Hyperbary Autor: ~jj [62.122.118.*]
    Dodatkowo szybki 20% spadek w ciągu tygodnia może zwiastować emisję akcji o której mogą wiedzieć przyjaciele "fundatora", ale to takie gdybanie, proszę nie sugerować się tym wpisem.
    to samo pomyślałem z tą emisją, zawsze jest tak samo na spółkach, kolesie już sypią żeby objąć za grosze, jesli się okaże że faktycznie jest emisja ale ynwestory niech mlaszczą:) buahahahahaha
  • Re: Hyperbary Autor: ~Hehe [31.60.122.*]
    Bez kitu. Normalnie na giełdzie jest tak że są pozytywne informacje to jest i trend wzrostowy. Tutaj nie ma ani jednego ani drugiego. Podbitka pod info, kółko, później jazda w dół i sypanie, aż do dna. Porażka. To jest tylko moja opinia, ale to wygląda tak jakby ktoś podbijał kurs jakimiś lipnymi informacjami, a ktoś kto ma akcje drukowane za darmo po prostu sypie je w rynek.
    i wszystko w temacie plus gruby akcjonariusz wyszedł z RN, więc jakby było cacy to by tego nie zrobił także poowdzenia ynwestory, przyda wam się a jak pisałem że to szlam to nie wierzyliście:) buahahahahaha
  • Re: Hyperbary Autor: ~Hehe [31.60.122.*]
    Tym bardziej że ludzie w tej radzie nadzorczej co chwilę się zmieniają. Powtarzam to jest tylko moja opinia ja nie chce tu stawiać jakichś oskarżeń. To wygląda tak jakby po prostu znajomi wymieniali się w radzie nadzorczej, drukowali sobie akcje za darmo, podbijali kurs a potem walili te śmieci w rynek. Wywali wszystkie akcje, zmiana w radzie i jedziemy od nowa. Ja to tak odbieram.
    niezły model biznesowy mają:) buahahahahaha
  • Re: Hyperbary Autor: ~Hehe [90.156.14.*]
    Co nie? Wyobraź sobie spotkanie w firmie, którego zadaniem jest omówić model biznesowy. A na tym spotkaniu masz rzutnik i wizualizacje w power point jak stoją goście z firmy z takimi maszynkami do kebaba, a inwestorzy to taki wielki kawał mięsa nabity na pal i oni to mięso golą tymi maszynkami XDXD
  • Re: Hyperbary Autor: ~Hehe [94.254.160.*]
    Czy nie miałem racji ? XD
  • Re: Hyperbary Autor: ~yyy [185.234.241.*]
    Beret zmień czapkę to pójdzie do góry
  • Re: Hyperbary Autor: ~yyy [185.234.241.*]
    I jeszcze jedno beret lepiej by było jakby się zmył z tego forum bo już nie można czytać tych twoich wypocin
    To spółka nic nie ma ale daje zarobić ustawiłem się na 0.89 i kupię na bank a potem jak niedawno sprzedam po 3
  • Re: Hyperbary Autor: ~green [15.220.66.*]
    Yoshi wyodrębniło specjalny profil urządzenia Hyperbary, którego projekt wchodzi w decydującą fazę...

https://pl.linkedin.com/showcase/hyperbary/?trk=public_post_reshare_feed-actor-image
  • Re: Hyperbary Autor: ~Jarek [77.65.105.*]
    ludzie w Polsce za dużo piją alkoholu,
    może zakazać, wówczas piniądz pójdzie w walor
    - co wy na to?
[x]
YOSHI -0,42% 2,39 2025-09-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.