• Novina ... Autor: ~echo [91.227.156.*]
    .....podała w ostatnich szacunkach że ... ( cytat) " szacowane przychody z działalności podstawowej Emitenta w II kwartale 2024 roku osiągnęły rekordowy poziom od momentu rozpoczęcia działalności pożyczkowej i wyniosły 2.852.047,09 zł."

.., Wiec ja w raporcie właściwym w rubryce "zysk" widzę rekordową kwotę z 2 z przodu.
  • Re: Novina ... Autor: ~Jul [83.9.3.*]
    Echo, Była mowa o rekordowych przychodzący i zyskać które będą się miały wpływ na to na przyszłe wyniki
  • Re: Novina ... Autor: ~Jul [83.9.3.*]
    Rekordowe przychody, mój błąd
  • Re: Novina ... Autor: ~eR [5.173.130.*]
    Ha ha ha

Skąd was biorą? Kupię do warzywniaka.
  • Re: Novina ... Autor: ~echo [91.227.156.*]
    ktoś rano napisał, że dziwne bo nie ma trolli . :))))))
  • Re: Novina ... Autor: ~eR [5.173.130.*]
    Kończymy na minusie. Czaruj, czaruj dalej.
    Podpowiedź
    Słowa kluczowe: perła, 2 zł
  • Re: Novina ... Autor: ~nikt [46.112.67.*]
    Dnia 2024-08-07 o godz. 17:08 ~eR napisał(a):
    > Kończymy na minusie. Czaruj, czaruj dalej.
    > > Podpowiedź
    > > Słowa kluczowe: perła, 2 zł

hehehehe - będziesz miał 2 pln ale za 4 akcje - taka szulernia jak tutaj to nie widziałem
  • Re: Novina ... Autor: ~NOSPAN [5.173.18.*]
    Trole się uaktywniły
  • Re: Novina ... Autor: ~Jw [94.254.230.*]
    Czekają niżej w nadziei że ktoś im jakieś ochłapy zrzuci. Ale kto będzie się pozbywać akcji przed rekordowym raportem? Do tego plany przejścia na główny parkiet. Lock-up na 8zł. Emisji nie będzie. Kolejne raporty znów rekordowe z każdym kolejnym kwartałem. Tu po prostu musi rosnąć i nie ma innej opcji. A takie obroty są że już się przemielił cały akcjonariat. I do tego skup własny bo zapomniałem tyle tego jest
  • Re: Novina ... Autor: ~nikt [46.112.67.*]
    Dnia 2024-08-07 o godz. 19:23 ~Jw napisał(a):
    > Czekają niżej w nadziei że ktoś im jakieś ochłapy zrzuci. Ale kto będzie się pozbywać akcji przed rekordowym raportem? Do tego plany przejścia na główny parkiet. Lock-up na 8zł. Emisji nie będzie. Kolejne raporty znów rekordowe z każdym kolejnym kwartałem. Tu po prostu musi rosnąć i nie ma innej opcji. A takie obroty są że już się przemielił cały akcjonariat. I do tego skup własny bo zapomniałem tyle tego jest

nie chcę cię obrażać ale nic z tego nie będzie tzn 1,35 nie minie - jesteś fantasta - przyjmij to jako radę przyjacielską

ps- dowód? - kilka sesji wstecz pokazuje miejsce w szyku tego dziadostwa
  • Re: Novina ... Autor: ~Ghost [156.146.55.*]
    Więc co tutaj robisz? Tracisz tutaj czas na wywody zamiast zarabiać gdzie indziej? Hmmm
  • Re: Novina ... Autor: ~Lukas [46.134.108.*]
    Skomle jak
  • Re: Novina ... Autor: ~WlodekzGdyni [5.173.157.*]
    No i po raporcie o zyskach kisimy się między 1,20 a 1,30 i daleko nam do poziomu 1,65 który ma gwarantować wejście na główny parkiet ...
[x]
NOVINA 1,27% 0,64 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.