.....podała w ostatnich szacunkach że ... ( cytat) " szacowane przychody z działalności podstawowej Emitenta w II kwartale 2024 roku osiągnęły rekordowy poziom od momentu rozpoczęcia działalności pożyczkowej i wyniosły 2.852.047,09 zł."
.., Wiec ja w raporcie właściwym w rubryce "zysk" widzę rekordową kwotę z 2 z przodu.
Czekają niżej w nadziei że ktoś im jakieś ochłapy zrzuci. Ale kto będzie się pozbywać akcji przed rekordowym raportem? Do tego plany przejścia na główny parkiet. Lock-up na 8zł. Emisji nie będzie. Kolejne raporty znów rekordowe z każdym kolejnym kwartałem. Tu po prostu musi rosnąć i nie ma innej opcji. A takie obroty są że już się przemielił cały akcjonariat. I do tego skup własny bo zapomniałem tyle tego jest
Dnia 2024-08-07 o godz. 19:23 ~Jw napisał(a): > Czekają niżej w nadziei że ktoś im jakieś ochłapy zrzuci. Ale kto będzie się pozbywać akcji przed rekordowym raportem? Do tego plany przejścia na główny parkiet. Lock-up na 8zł. Emisji nie będzie. Kolejne raporty znów rekordowe z każdym kolejnym kwartałem. Tu po prostu musi rosnąć i nie ma innej opcji. A takie obroty są że już się przemielił cały akcjonariat. I do tego skup własny bo zapomniałem tyle tego jest
nie chcę cię obrażać ale nic z tego nie będzie tzn 1,35 nie minie - jesteś fantasta - przyjmij to jako radę przyjacielską
ps- dowód? - kilka sesji wstecz pokazuje miejsce w szyku tego dziadostwa