Teraz powie, że trwa zbieranie ha ha ha identyczne bajki jak cały czas na Sunway Network. Zbliża się raport, więc będzie widać ile Milli sprzedało SNN. Pamiętajmy, że zgodnie z wyceną SNN szacunkowa sprzedaż przyjęta do oszacowania wartości w tym roku to 50mln dolarów ha ha ha.
Zakładam, że jednak będzie duuuzo niższa niż te „szacunki”
Powiem że siedzę spokojnie i czekam.
A ty ? Sprzedałeś już ? Bo humor ci widzę dopisuje chciałeś wyjść z 50 k akcji ostatnio pisałeś że po 2 zł. Też mam screena :)
Tu nie chodzi co ja mam tylko co ludziom powiesz? Dalej makaron próbujesz nawinąć ha ha ha. Tyle razy powtarzałem jak by było git to by rosło długo przed info a tu info kolejne tuż tuż a to nie ma zamiaru rosnąć więc wyciągnijcie wnioski :) a ten gamoń AZS mówi że siedzi spokojnie ha ha dobrze umoczony jesteś i naciagasz
I co kosa przeprosisz ? Jak pisałeś byliśmy poniżej 1 zł co potem się wydarzyło każdy widział. Obrażać to ty umiesz ale żeby przeprosić i napisać że nie miałeś racji to jaj już nie masz.
Dnia 2024-09-18 o godz. 15:00 ~Azs napisał(a): > I co kosa przeprosisz ? Jak pisałeś byliśmy poniżej 1 zł co potem się wydarzyło każdy widział. Obrażać to ty umiesz ale żeby przeprosić i napisać że nie miałeś racji to jaj już nie masz. > Mnie bardziej interesuje czy przewidujesz ponowne atakowanie 2