Czekajcie. Może padnie a może zostaniecie dalej na peronie czekając na tanie akcje, a kurs będzie zalicza kolejne poziomy. Na M po cichutku wszedł sygnał kupna. Ja tam zapakowany i sobie spokojnie obserwuje, czasem dokupie, a Wy podskakujcie na forum jaka to zaraz lawina nie poleci. Tyle. Jem lunch i nie chce mi się dywagowac. Fundamenty. Pamiętajcie!
Nie bardzo...Ty jesteś zapakowany już długo i dwoisz się i troisz by nagonić na kupno bo chciałbyś zrzucić ciężar... A my spokojnie obserwujemy i widzimy jak ktoś notorycznie sypie papierem bo uważa ten poziom za odpowiedni do wyjścia... Do póki nie mają kupca na żadne urządzenie to fundamentalnie za wiele to nie warte - czy uda się znaleźć kupca i po ile? to isę dopiero okaże.
Masz racje ze bezpieczniej jest poczekac na konkretne informacje i wejsc na pewniaka, tylko wtedy nie zarobisz tyle co ci ktorzy zaryzykuja i wejda wczesniej.
Czekaj! Czekaj na kupca. Jeszcze trochę poczekasz. Najpewniej jak zaczniesz kupować po infie o kupcu, to dostaniesz trochę akcji ode mnie! Tylko w zupełnie innej cenie! xD
co zrobić - najwyżej będę kupował od Ciebie na górnych widłach w okolicy 12,50-15,00 zł póki co końca sypania nie widać - gdyby miało być tak dobrze to już dawno byłby towar wyzbierany i kurs nad 50 zeta