• Batonik Autor: ~Ccjg [51.37.145.*]
    Ponad 500k sztuk po 11.75gr desperaci? Czy ktoś próbuje zachęcić do sprzedania?
    He ciekawie się robi.
  • Re: Batonik Autor: ~Kamil [89.151.24.*]
    Patrząc po obrotach to 1- dużo osób sprzedało akcje i kupiło ze sprzedaży pp, i czekają do ich uwolnienia, dlatego taki niski obrót…2- nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzeda tego druku po tak niskiej cenie 3 - ktos potrzebuje akcji, ale nikt mu nie chce sprzedać, dlatego baton na 500k. To moje propozycje. Jakie są wasze ?
  • Re: Batonik Autor: ~Ccjg [51.37.145.*]
    Co do 1 punktu sądzę że nie ma zainteresowania dlatego nie ma ruchu. Zostało skutecznie zduszone. Dodatkowo dodruk nie rokuje. Z pkt. 2 można się zgodzić. Chociaż tłum działa stadnie. Przy uwolnieniu jak spadnie 15-20 procent duża część wysypie się bo poczują ciężko w gaciach.
    3 akcji raczej nikt nie potrzebuje a może je chcieć mieć. Sądzę że jeszcze 1 podbicie przed dodrukiem będzie.
  • Re: Batonik Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2024-08-07 o godz. 13:10 ~Kamil napisał(a):
    >2- nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzeda tego druku po tak niskiej cenie

może sie okazać, że to była doskonała okazja na sprzedaż
  • Re: Batonik Autor: ~Kamil [89.151.24.*]
    Marian zobaczymy, patrząc po obrotach to nikt nie sprzedaje …
    no właśnie o tym mówię, żze nikt nie sprzedaje a to może być przegapienie okazji na wyjście z dobrą ceną
  • Re: Batonik Autor: ~Kamil [37.30.2.*]
    Myślisz, że 0,12 groszy to dobra cena dla wyjścia ? Dla mnie nie. Siedzę tu ponad dwa lata, kasa zamrożona może i na kolejne dwa lata ale ja nie sprzedam przy tak śmiesznej wycenie
    lepiej mieć 12 groszy i hajs, niż papier na lata bez perspektyw.
    to znaczy z perspektywą kilku groszy
[x]
1SOLUTION -1,52% 0,09 2026-05-15 13:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.