Dokładnie. Nie wiem dlaczego tak wiele osób jest zdziwionych stratą na tym etapie cyklu produkcyjnego. Spójrzcie na raporty innych spółek i sami oceńcie.
panowie ... tego się nie da uratować moim zdaniem , jutro weryfikacja byłem nastawiony pozytywnie ale u mnie też się już przelało , pieniążki były , ale nie na to co potrzeba
Nie chodzi o stratę ale o tempo topnienia kasy i kolejne zadluzanie się. Zaraz po prostu zabraknie kasy, oczywiście spolka może wziąć trzeci i czwarty kredyt ale dasz rękę uciąć ze dotrwają z finansami do marca 2025? I w marcu jest premiera a kiedy pierwsza kasa za papillona? Może 2-3 kwartał 2025!
Nazaczynali tych projektów już 11 szt, mało wiadomo co się pod tym kryje. W mojej ocenie gubią się już na robocie, wszystkie siły rzucili na papillona a co z resztą projektów?
I druga sprawa, jak nie zdążyli odłożyć złotówek gdy mieli tłuste lata na współpracy z Apple i nine to i nie odloza z papillona.
Potrzebny Audyt. Szkoda tylko ludzi którzy stracili tu kasę w tym mnie ale ja już wyskoczyłem.
Erj masz dużo racji z niepokojącym tempem przepalania gotówki, ale w tej chwili są w najbardziej kapitałochłonnym okresie developmentu, więc czego się spodziewałeś? Od początku było wiadomo, że to będzie ich najdroższa gra do tej pory. Ja ciągle liczę na to, że pozyskają dodatkowe finansowanie dzięki wydawcy i obędzie się bez emisji. Wartość księgowa na jedną akcję to około 11.5, więc pomyślcie o tym zanim sprzedacie jutro swój pakiet akcji.
Szacun za szczerość i otwartość. Takich mi ludzi właśnie szkoda marcinek nawinął makaron na uszy, a już to co się dzieje no na simfabric gdzie ewidentnie istnieje produkcja espi i nikt nie siedzi za ubieranie ludzi w bezwartościowy kwit to wola o pomstę. Państwo bezprawia.