• wyniki 2 kwartał Autor: ~reh [109.206.213.*]
    jakie wasze przewidywania ?
    delikatny plus ? czy już na minus ?

• Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~na_minusie [45.11.82.*]
    Kosztów pewnie sporo więc obstawiam minus bo nie ma skąd KASY pozyskiwać kwitniemy do lutego 2025r
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~Erj007 [31.61.187.*]
    Bania zysku, który i tak przejedza
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~Greg [89.151.40.*]
    Jutro okaże się co jest grane. Interesuje mnie bardziej to, ile osób jeszcze odda że stratą. Potencjał jest tylko potrzeba czasu na efekty.
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~REH [109.206.213.*]
    widzimy się jutro kochani , oby nie poniżej 10 ;)
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~reh [109.206.213.*]
    no i mamy stratę , wydaję mi się ,że niecierpliwi wywalą i kurs zanurkuje
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~Marek [31.0.67.*]
    Jak będzie gotowa gra to wszystko się zwróci.....trzeba zainwestować ,żeby zarabiać...za darmo gra nie powstanie...prawda?
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~fundamentalista [77.255.153.*]
    Dokładnie. Nie wiem dlaczego tak wiele osób jest zdziwionych stratą na tym etapie cyklu produkcyjnego. Spójrzcie na raporty innych spółek i sami oceńcie.
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~reh [109.206.213.*]
    panowie ... tego się nie da uratować moim zdaniem , jutro weryfikacja
    byłem nastawiony pozytywnie ale u mnie też się już przelało , pieniążki były , ale nie na to co potrzeba
    Nie chodzi o stratę ale o tempo topnienia kasy i kolejne zadluzanie się. Zaraz po prostu zabraknie kasy, oczywiście spolka może wziąć trzeci i czwarty kredyt ale dasz rękę uciąć ze dotrwają z finansami do marca 2025? I w marcu jest premiera a kiedy pierwsza kasa za papillona? Może 2-3 kwartał 2025!

Nazaczynali tych projektów już 11 szt, mało wiadomo co się pod tym kryje. W mojej ocenie gubią się już na robocie, wszystkie siły rzucili na papillona a co z resztą projektów?

I druga sprawa, jak nie zdążyli odłożyć złotówek gdy mieli tłuste lata na współpracy z Apple i nine to i nie odloza z papillona.

Potrzebny Audyt. Szkoda tylko ludzi którzy stracili tu kasę w tym mnie ale ja już wyskoczyłem.

Słabo to widzę
    To inwestuj Mareczku jutro będziesz mógł kupić pod opór
    Erj masz dużo racji z niepokojącym tempem przepalania gotówki, ale w tej chwili są w najbardziej kapitałochłonnym okresie developmentu, więc czego się spodziewałeś? Od początku było wiadomo, że to będzie ich najdroższa gra do tej pory. Ja ciągle liczę na to, że pozyskają dodatkowe finansowanie dzięki wydawcy i obędzie się bez emisji. Wartość księgowa na jedną akcję to około 11.5, więc pomyślcie o tym zanim sprzedacie jutro swój pakiet akcji.
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~Reh [109.206.213.*]
    Zdradzisz jaką masz średnią i czy w ogóle masz jakieś akcje ?
    Aktualnie ponad 7 tys. akcji, średnia 14.7
    Szacun za szczerość i otwartość. Takich mi ludzi właśnie szkoda marcinek nawinął makaron na uszy, a już to co się dzieje no na simfabric gdzie ewidentnie istnieje produkcja espi i nikt nie siedzi za ubieranie ludzi w bezwartościowy kwit to wola o pomstę. Państwo bezprawia.
  • Re: wyniki 2 kwartał Autor: ~Reh [109.206.213.*]
    Bananowa giełda niestety , tutaj może i będzie jakieś wybicie pod premierę , ale zjazd jest nieunikniony moim zdaniem
[x]
CHERRY -18,55% 0,40 2026-05-20 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.