• Gwiazdeczka Autor: ~gwiazda [92.38.180.*]
    Aaaa trend na ai załamany w USA to i nasz prezes o czym teraz będzie sponsorowane wywiady robić a tak go kochamy

Arkusz zawalony na S już na każdej półce i co teraz nikt akcji nie chce zysków nie ma na boki fakturkami kasa wychodzi
  • Re: Gwiazdeczka Autor: ~smorxz [51.75.72.*]
    Skąd takie info o faktuach?
  • Re: Gwiazdeczka Autor: ~gwiazda [92.38.180.*]
    Pozycja zysk w raportach okresowych
  • Re: Gwiazdeczka Autor: ~Młody [77.45.38.*]
    50k do pewnego poziomu a potem jest jakaś drobnica i wyższe poziomy .. to jest zawalony arkusz dla Ciebie ? Nie wiem po co tu jesteś w takim razie bo kolejne bzdety wymyślasz :)
  • Re: Gwiazdeczka Autor: ~gwiazda [92.38.180.*]
    A to Ty od arkusza po sesji Interii :)

Na pierwszej półce 32k, na 38 55k, na 39 20k a pomiędzy fura akcji i pan ze spustem na Enter w razie gdyby popyt w wchodził jak ostatnio po 0.368.
  • Re: Gwiazdeczka Autor: ~Młody [77.45.38.*]
    Arkusza z interii chyba właśnie ty używasz skoro podajesz wolumen a nie wartość w PLN na danych poziomach. Jeśli 50k PLN wywołuje strach to nie wiem co mam Ci więcej odpowiedzieć. Żyj sobie w swoim świecie i powodzenia
  • Re: Gwiazdeczka Autor: ~Dinosaur [104.28.45.*]
    A co tam będziesz z nim gadać-kup za te 50k i udowodnisz jemu sobie i wszystkim jak to mało kasy. Dawaj.
  • Re: Gwiazdeczka Autor: ~DupaJasia [146.70.18.*]
    Teraz nie warto brać TERMOEXPERT wynikpi takie sobie arkusz dziurawy jak ser, pwszystko wskazuje na to, że kurps nie będzie rósł
[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,24 2025-12-23 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.