Wczoraj po 0,29 też pisali myślcie. Potem dziś po 0,27. Potem 0,25, wielu się chwaliło że po 0,24 weszło więc odbije. A jak zeszło na 0,23 to już byli pewni. No ale przecież zawsze "ktoś kupował, więc trzeba myśleć" heh
po 40 gr było tanio i już widać było 60gr 1 zł, a to teraz widok na 10 gr jest może być odbicie 10+ i jak podpalą się ludzie zjadą na maksa i tak mogą kołować ,ale że na takich poziomach dziwne nawet ja by pod pompowali na 2 zł i tam zrobili taki wirrr to zarobili by miliony a nie grosze dziwne to chyba że to koniec tego czegoś !
Też zarobią, średnio kupili po 25 groszy ponad 10 milionów akcji, wystarczy 1 złoty za akcje i już mają ponad 7 milionów zysku, a jak będzie po 3-5 złotych to mają grubo, a przy tych obrotach i dostępnych akcji to żaden problem zrobić te kilka złotych do tego sypna ze dwa infa zlecą się inni i mają kilkadziesiąt milionów :)
Czy ja Ciebie obrażam? Akcje w obrocie są 44 miliony, reszta jest nie dopuszczona, i tu gra spekula. Jak będą chcieli po 2-3 złotych to tak będzie a jak pójdą na całość to i może kosztować i ponad 10 zł, a po drugie to firmy medyczne są warte miliardy, więc jak by odnieśli sukces i wszedł amerykański inwestor to i może kosztować kilkadziesiąt złotych, przypomnij sobie jedną spółkę podczas pandemi, kosztowała poniżej złotówki a w ciągu 2 miesięcy była po 40 zł, a nic nie zrobiła, dzisiaj znowu jest na dnie, więc będzie tak jak będą chcieli Ci co coś mają do powiedzenia
Chodziło mi o Harper, poniżej złotówki był, wszyscy pisali o upadłości, cena przekroczyła 40 zł, dzisiaj kosztuje 5 zł ale coś tam się dzieje, i z MedApp będzie to samo, wyniosą spółkę wysoko później spadek do jakiegoś poziomu i tak będzie to wyglądać, to tylko piszę jak było z innym spółkami i co może być tutaj, wszystko jest możliwe, życzę wszystkim zysku a nie obrażania innych, dopóki nie sprzedaż to nie masz straty ani zysku, więc jak masz akcje poniżej zakupu i nie potrzebujesz kapitału to trzymaj, wierz mi, zarobisz na tej spółce, cierpliwości
Chcesz wyrządzić innym krzywdę kłamiąc o potencjale wydmuszki. Kapitalizacja tez sie liczy, nie tylko spekuła. Tu już postepowanie knf jest. Do tego w pandemii nawet takiej kapity nie bylo. Wiec po co klamiesz i oszukujesz ludzi?