• 74% Autor: ~Orzel74 [37.30.116.*]
    I blisko 10k
  • Re: 74% Autor: ~Ykhm [37.225.83.*]
    Longseller :-)
  • Re: 74% Autor: ~Michał [109.95.206.*]
    Pysznie! A wyniki za Q1...jakie by nie były, będą wyborne :D
  • Re: 74% Autor: ~asdw [5.173.204.*]
    Sprzedaż jest z grubsza znana. Jak ktos już nie może się doczekać raportu i myśli że wtedy odpal i wreszcie sobie sprzeda te akcje , to myślę że się pewnie zdziwi.

Btw jak już się wpisałeś to wypadałoby z uczciwości zauważyć że dziś wreszcie wypadło z Top 200. Ale ok , już nie posądzam tu nikogo o żadna uczciwośc. 'Nie zmieściło ci sie'.
  • Re: 74% Autor: ~Greg [31.60.97.*]
    Jak jesteś taki uczciwy to napisz na którym jest obecnie miejscu?
    O, witamy was wania ponownie

Dlaczego wreszcie?

Bueheheh
  • Re: 74% Autor: ~wawelski_smok [5.173.225.*]
    "wreszcie" to może powiesz wszystkim nam tu zebranym, czemu Ci tak zależy, żeby pozycja sprzedażowa gry była coraz słabsza?
  • Re: 74% Autor: ~Ifz [91.94.106.*]
    "wreszcie" czyli słusznie zauważyłeś, że bardzo długo oblegało to zaszczytne miejsce. Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę prawidłowo pokazuje czas :-)
  • Re: 74% Autor: ~Orzel74 [37.30.118.*]
    Greg bardzo istotna informacja.
    Dzisiaj około godz. 6.00 IFZ przez 30 minut był poza top 200.
    Mam nadzieję że będziesz na tyle podekscytowany taką informacją że zadasz sobie trud by napisać dziękuję
  • Re: 74% Autor: ~Orzel74 [37.30.118.*]
    Greg I Gregory podobni jest duże prawdopodobieństwo że zaraz znowu IFZ będzie poza T200.
    Śmiało możecie pisać hurrrrrra
  • Re: 74% Autor: ~Ifz [91.94.112.*]
    Jak skończy się rabat na grę to i może na parę chwil wyskoczymy z top 500. Wyobrażasz sobie co wtedy nasz wielonikowiec będzie wyczyniał, strach się bać :-)
  • Re: 74% Autor: ~Ifz [91.94.97.*]
    I kolejny raz się przestrzeliłem, gra nawet nie wypadła poza top 450 po skończonej promocji. Tak to jak się mogę mylić, jest moc :-)
  • Re: 74% Autor: ~Orzel74 [46.204.4.*]
    O kurcze dla Ciebie będę dzielił komentarze ze Steam i poza platformą oraz podawał odpowiednio procenty. Mam nadzieję że chłopczyku wtedy będzie zadowolony.
    A tak poważnie
    Wiemy jaki był przelicznik z total opinii per ilość sprzedanych kopii - dlatego cyfra total i dlatego wszyscy śledzą tą wartość.
    Procent positiv - mnie interesuje tak jak i Steam % opinii który pokazują przy IP.
    Opinie poza Steam - tutaj chłopczyku również jest progres wzrostu vs 1,2,3 miesiące wstecz.
  • Re: 74% Autor: ~metel [5.173.17.*]
    Dobrze że tobie nie zabrakło śmiałości zauważyć natychmiast że dotyka 74% na Steam, a jednocześnie liczbę 10 tys śledzisz już nie na steam , tylko ogółem (a komentarze ogółem są poniżej 74% - tobie to jednak w niczym nie przeszkadza, i wyjesz o wybranych korzystnych w twoim mniemaniu cyferkach)

Powodzenia zuchu bo jest ci potrzebne
    Tobie nie zabrakło śmiałości zauważyć???

Po jakiemu to jest wania???

Bhahaha
  • Re: 74% Autor: ~wawelski_smok [5.173.225.*]
    Ale co z tą uczciwością? Czemu tak, ci zależy żeby IFZ się słabo sprzedawało? Czemu ci przeszkadzają rosnące oceny na steam? Zarzucasz innym brak uczciwości, a sam nie chcesz uczciwie napisać czemu źle życzysz spółce.

Rozumiem zarzuty, że spółka może być przewartościowana, że ani obecne, ani przyszłe wyniki nie usprawiedliwiają obecnej ceny akcji (jeśli ktoś tak twierdzi), ale takie życzenia wprost, żeby innym było źle to już nawet nie jest trolling, ani naganianie na spadki.

Czyżbyś został wylany z GOP za swoją nieudolność i dlatego tak siedzisz na forum i starasz się obrzydzić GOP i IFZ innym, żeby się odgryźć?
  • Re: 74% Autor: ~Seeker [37.30.20.*]
    https://m.bankier.pl/forum/temat/15089775 tu nasz tajny agent ubrany na CIG, przypominam, że tam gra się nadal nie zwróciła hahaha. Dla przypomnienia paszporty naszej gwiazdy: IP 78.30(), 5.173(), 94.254() i wygląda, że dostał następny 185.230(). Będę aktualizował na bierząco.
[x]
GAMEOPS -0,14% 14,44 2025-10-28 11:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.