• Jago vs oRGR Autor: ~radecky [89.228.43.*]

http://img10.imageshack.us/img10/84/jago.png
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    Odwrócona głowa z ramionami jest formacją odwracającą trend i za sygnał odwrotu uznawane jest wybicie nad tzw linię szyi. Joker wskazał 2,04 spadkałem sie na jednym z portali z kwotą 2,15...

ja osobiście nie jestem zwolennikiem analiz technicznych, i lubie bardziej typowac spółki fundamentalnie, terminowo, na rozum...w jago to jest terminowo rozwój grupy a krótkoterminowym dla mnie sygnałem info o przejeciu :) aczkolwiek tak ładnie ukształtowana formacja nie moze pozostać niezauwazona nawet przezemnie :)

pozdrawiam
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~mondry [83.22.131.*]
    to prawe ramie jakieś liche, równie prawdopodobny jest powrót w okolice 1,70 lub niżej.
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~M. [212.129.64.*]
    Ramiona ladne i symetryczne. Wedlug mnie linia szyi jest na poziomie 2.15. Formacja wyprzedza informacje. Pozdr
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    i właśnie to co zauwazyłes jest tak cenne...formacja wyprzedza informacje...

oczywiscie zadna formacja nigdy nie jest 100% pewnym zachowaniem jako następstwem...ale informacja ... informacja... :)
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~marzenka [78.8.132.*]
    tydzien bedzie wzrostowy wieczalecamzakup w poniedzialek, mozetobys ostatnia szansa na tych poziomach...
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~M. [84.203.69.*]
    dlaczego tak sądzisz?
  • elka maciek przemówił Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    "...Jestem teraz bardzo skoncentrowany na połączeniu jago ze stormmem. Ta operacja wymaga wiele pracy-wyjaśnia inwestor... po przeprowadzonych przejęciach Jago połozy naciska na rozwój organiczny. A dzieki połączeniu ze Stormmem stanie się prawdziwą giełdową gwiazdą- przekonuje inwestor..." M.N żr PB
  • Re: elka maciek przemówił Autor: ~Jarko [89.76.225.*]
    Znaczy się że miałem nosa z tym dokupieniem ;D
    Pozdro!
  • Re: elka maciek przemówił Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    no po półtora godzinie handlu mamy juz obót bliski mlilion złotych....oj daaaaaaawno tak nie było....
  • Re: elka maciek przemówił Autor: ~Jarko [89.76.225.*]
    Najwyższy czas żeby się coś tu zaczęło dziać bo dosyć długo nas przetrzymali.
    Szkoda że resztę amunicji mam przyblokowaną bo coś czuję że to początek dobrych czasów dla naszej spółeczki.
  • Re: elka maciek przemówił Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    też tak czuje i też mam przyblokowaną...a gdyby nie awarja mbanku to bym odblokował ze strata, lecz teraz strata pogłębiona i szkoda odblokowywać :) ale wystarczy te 95% portfela :)
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~Kaczynski [91.94.157.*]
    ale jesteście porąbani z tym waszym przyblokowaniem kasy - jak już naganiać na spółkę to z rozumem bezmózgowcy - nie robić z siebie łosi
  • Re: Jago vs oRGR Autor: ~Jarko [89.76.225.*]
    Nie musimy naganiać bo dobra spółka sama się nagania...
    Ty kolego faktycznie wypowiadasz się jak Kaczynski...
    Jeśli nie wiesz co oznacza (przyblokowana) to już Twój problem.
    Ja jestem jak najbardziej zadowolony z moich inwestycji więc wybacz ale nie potrafię odpowiedzieć na Twoim poziomie frustrata.

• Re: Jago vs oRGR Autor: ~Kaczynski [91.94.157.*]
    nie obrażaj mnie przyblokowany pachołku Rosji
  • test na kaczyńskiego Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    http://www.demotywatory.pl/komentarze/606#komentarze prosze o opinie :)
  • Re: test na kaczyńskiego Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    to akurat taki hardkorowy obrazek aczkolweik nie głupi...ma sens...ale demotywatory.pl to dobra stronka dla wszystkich frustratów i wtopionych na akcjach
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.