Odwrócona głowa z ramionami jest formacją odwracającą trend i za sygnał odwrotu uznawane jest wybicie nad tzw linię szyi. Joker wskazał 2,04 spadkałem sie na jednym z portali z kwotą 2,15...
ja osobiście nie jestem zwolennikiem analiz technicznych, i lubie bardziej typowac spółki fundamentalnie, terminowo, na rozum...w jago to jest terminowo rozwój grupy a krótkoterminowym dla mnie sygnałem info o przejeciu :) aczkolwiek tak ładnie ukształtowana formacja nie moze pozostać niezauwazona nawet przezemnie :)
"...Jestem teraz bardzo skoncentrowany na połączeniu jago ze stormmem. Ta operacja wymaga wiele pracy-wyjaśnia inwestor... po przeprowadzonych przejęciach Jago połozy naciska na rozwój organiczny. A dzieki połączeniu ze Stormmem stanie się prawdziwą giełdową gwiazdą- przekonuje inwestor..." M.N żr PB
Najwyższy czas żeby się coś tu zaczęło dziać bo dosyć długo nas przetrzymali.
Szkoda że resztę amunicji mam przyblokowaną bo coś czuję że to początek dobrych czasów dla naszej spółeczki.
też tak czuje i też mam przyblokowaną...a gdyby nie awarja mbanku to bym odblokował ze strata, lecz teraz strata pogłębiona i szkoda odblokowywać :) ale wystarczy te 95% portfela :)
Nie musimy naganiać bo dobra spółka sama się nagania...
Ty kolego faktycznie wypowiadasz się jak Kaczynski...
Jeśli nie wiesz co oznacza (przyblokowana) to już Twój problem.
Ja jestem jak najbardziej zadowolony z moich inwestycji więc wybacz ale nie potrafię odpowiedzieć na Twoim poziomie frustrata.
to akurat taki hardkorowy obrazek aczkolweik nie głupi...ma sens...ale demotywatory.pl to dobra stronka dla wszystkich frustratów i wtopionych na akcjach