Pamiętacie jak pisałem że będzie kebab? Śmialiście się ze jestem “wielkim” insiderem. Ja się wtedy zastanawiałem czy w ogóle będzie ten kebab wpięty pod biznes i jest!!!! AŻ 10% udziałów ma ekipa management!!! To się przecież nie otworzy jak info pójdzie w publikę! Buahahahha pokazują jak bardzo interesują się nami, inwestorami. Najważniejszy jest portfel Karola :)
:) serio? No krucza bomba piknie. Szczerze dlaczego nie? Wsparli jakiś interesik drobnymi, a Ty łacha drzesz. Weź zamelduj o tym jeszcze mailem po mediach, może chwyci i będziesz sławny z virala, ja się z Ciebie nie śmiałem, bo znam ich dobre serce i pomogli w biznesie komuś.Szczerze różne tu były infa i pomysły, od malowanek po poważne projekty filmowe. Stała kaska płynie i to nie tylko ze sprzedaży towaru. Dzięki dywersyfikacji jesteśmy i systematycznych zyskach, to my teraz jesteśmy w grze, a parkiet podstawowy tonie. Poczytaj lepiej, jak w US idzie kapitał z dużych spółek do małych, gdzie są namacalne zyski. U nas będzie podobnie, moja opinia jak zwykle
Na spółkach,na których płynność jest bliska zeru nie ma co się nastawiać na wodospady od razu. Trzeba trochę poczekać. Wyniki już niedługo więc zobaczymy czy biznes rośnie. Niemniej i tak nikt się na to nie rzuci biorąc pod uwagę aktualne otoczenie rynkowe, które raczej prędko się w byczą hossę nie przekłuje
Realista rozumiem, że każdy patrzy swoją miarą, ale to źle że coś robią, inwestują, żeby pomnażać zysk?
Wolałbyś żeby przejadali kasę?
Dziwne co piszesz, ale nawet nie chce mi się z tym dyskutować...
Realia, Kasa czy jakie tam inne nicki posiadasz, jeśli piszesz o odplywajacej kasie to napisz ile dziś już z Ekipy odpłynęlo w dniu dzisjeszym?
Jak jest bryndza na rynku to szybciej jest np NC grany niż duże indeksy bo na NC małym indeksie mniejszą kasą robisz ruchy jakiekolwiek i ludzie wtedy o nim dopiero przypominają. Jak będziesz dłużej na rynku to zobaczysz jak to działa. Zanim zaczniesz zamieszanie robić na byle informacji, bo kebaba zobaczyłeś.
Widziałeś, że jedna ze spółek Januarego przejęła spółkę z NC mr.Hamburger SA ktory był w upadłości i zaczęli tam prostować tematy?
Może to właśnie przygotowania pod coś...?
Patrzysz a nie widzisz. Lepiej zamieszanie robić i wyśmiewać, bo Oni robią i działają a ty siedzisz na forum i puste posty klepiesz.