To lepiej oddać bo dziś za 1 akcję można kupić żubra, za chwilę starczy tylko na harnasia a później tylko na VIPA z biedronki a potem już nic nie kupicie. Myślcie mądrze.
już pomału wpływa, dziś zamkniecie poniżej 3 zwiastuje ruch w okolice 2,7 jak rozkręci sie bessa to i ostatnie pakiety po 2,2 bedzie grane. Jak pisałem stać z boku i obserwować i nie chwytać spadających noży bo jest tanio.
Dnia 2024-08-05 o godz. 16:00 ~wisielec napisał(a): > Wuju, czyli gdzie czekac, zeby dobierac?
Czekać aż do chipsów będą dawać w gratisie ;P A tak na poważnie to jest tanio. Nie wiem, może będzie jeszcze taniej. Ja trochę mam a z zakupami dalszymi czekam na wyniki za 2-gi kw. Jeżeli znowu zarobią 5 baniek to dobieram za większą kapuchę.
Dziwna ta spółka, przecież za 1kw mieli powyżej 3,5mln zysku c/wk 7zł, celowe zaniżanie, niektóre większe paketówki, niewiadomo skąd ...jak następne kw koo 3mln a kurs będzie spadał to zaczy celowe obniżanie i zbieranie z rynku podprogowo po taniości, inaczej tego nie umiem przeanalizować pzdr Bobi:)ps: zastanawiam sie nad kupnem długoterminowo:))
ja tez skupuje poniżej 3 tak daje sobie 2 lata i 100% będzie zarobione nigdzie tak spokojnej spółk nie znajdziecie a za dużo nie idzie kupić nie podbijając ceny
Sprzedających jest rzeczywiście bardzo mało. Niestety - kupujących jeszcze mniej. Tutaj bez informacji ze strony Zarządu o tym co się dzieje w spółce - nie ruszymy w górę. Może coś we wrześniowym raporcie będzie. Ale ten dopiero za ponad miesiąc. Do tego czasu możemy spaść jeszcze niżej.
lepeiej poczekac na ten moment jak zrobia małą panikę tak do 2.60 moze sie doczekam a może i nie/Bo wtedy własnie nastepuje odwrót Nie ma co kopać się z koniem
Tu nawet nie chodzi o realne szanse na wzrosty. Tu powinno być przynajmniej 4-5 PLN. A księgowość to nawet 7 PLN.
Spółka dostała kasę z wygranej. Trochę polokowała, trochę zainwestowała. Nie wiadomo jednak jakie są efekty tych inwestycji. Tak naprawdę gdyby cyklicznie pojawiały się informacje to znaleźli by się nowi nabywcy akcji. Niestety nie ma żadnych wieści to i kurs się nam osuwa. Kupują chyba tylko starzy posiadacze.
Obecnie trzeba chyba poczekać do raportu.
tu będzie jak na Mercatorze czy Biotonie albo na Herkulesie pamiętajcie zawsze cierpliwośc wynagradzana jest Na lokatach teraz macie max6% na rok czy nie warto skupowac i poczekac rok na 50% odpowiedzcie sobie sami .