ciekawy jestem kto wybił dziś papier na 0,13 dając solidne wsparcie w postaci dwóch sztuk brutto??? brawo:)))) i czy to ta sama osoba która naganiała na ostre wzrosty? a może to zrobiły dwie osoby i podzieliły się zdobyczą po połowie???
podsumowując od dzisiaj naganiacze do wybicia... to powinno być karane!!!
Na siłe ktoś chce aby sie walor wybił, zapewne chce wywalić papier.Mnie się to udało w tym tygodniu i wywaliłem po 13 gr. To było w dniu poifno, naganiacze przewidywali wzrost do 20-30 gr, ale nie uwierzyłem w te bajki i wywaliłem po 13, zarobiłem 2 gr i jest ok. Więcej już na to badziewie nie spojrze.
Ja też dziś wywaliłem. Po 9 gr. Trochę straciłem (tylko 125 000 zł) ale w końcu się tego pozbyłem. Też radzę pozbywajcie się nawet po pół grosza bo i tak spadnie do ćwierć grosza
po 0,09??? o której godzinie? chyba musiałeś pomylić klawisze...
Rozumiem że jako kolejny naganiacz chwalisz się stratą.. ciekawe:)
Następnym razem wymyśl coś lepszego i może podaj większą strate dla zwiększenia wiarygodności.
wskazówka dla chętnych "zysków" a zwłaszcza tych którzy upatrują mega wybić do przodu.. to może wykupcie ten pakiecik za 0,13 to na pewno w przyszłości specjalnie dla was zaprocentuje a przy okazji ja dostanę wkońcu swoją kase którą tutaj umoczyłem. Podsumowując.. wilk syty i owca cała. No to jak dogadaliśmy się inwestorzy?
Jeżeli Spółka nie przedstawi konkretnej pozytywnej informacji to papier nie urośnie. A tak pozatym to co takiego miało by się zdarzyć na walnym? Jak dla mnie to kolejna żenada i czekanie na cud który jak zwykle walne zgromadzenie rozwieje w powietrzu. Analiza techniczna wskazywać może że wzrost będzie następnym krokiem kursu ale do tego trzeba solidnej informacji. A ta jak na razie się nie pojawia. Więc naganiacze dajcie na luz. Co ma być to będzie...
Historia nie raz pokazała że kurs akcji może iść innym torem niż wachania widełek, na to nie ma jednolitej reguły. Giełda jest jak wybredna kobieta. A potocznie mówiąc jeżeli nie będzie marchewki to kijek może posłużyć do naganiania lub odgania much Panowie naganiaczowie.
Jestem ciekawy dla czego tak bardzo interesujesz się tą spółką-nie czytaj i nie odpisuj na forum o spólce,może chcesz dokupić taniej? Ja nie naganiam na spadki lub wzrosty,kupiłem b.tanio i posłuchałem się jednego z kolegów"trzymam",do 30.06. i liczę ,że jeszcze trochę zarobię.
Ja wiem jedno,nigdy nie sparzyłem się na Bakierze i trzymam napewno do 30 Czerwca,i tak zarobiłem dzięki temu facetowi troczę grosza , dodam w dobie kryzysu.
trudno powiedzieć kto trzyma pakiety po 0,13. Poniżej tego kursu widać silną motywacje na 0,11. Dobitnie na tym papierze to gra długoterminowa. Ja też mam pewien pakiet i tak jak wszyscy z wypchanym bagażem wolałbym kurs up. Niestety jak jest każdy widzi.
Natomiast co mnie drażni to te super wizjonerskie komentarze typu "jutro obsówa" lub "zaraz będzie zwyżka", a to przecież brednie i niczego nie wnoszące komentarze, sztucznie ztuningowane. I to w zasadzie dotyczy całej giełdy nie tylko Visiona...Nie gram w żadną strone bo wiem że mogę się mylić tak jak każdy. Pozostaje obiektywny.
A co do jutra to wszystko w rękach Spółki... wsparcie na 0,11 dodaje spokoju o kurs natomiast rzecz w tym żeby popyt się pojawił. Dlatego w tej materii liczę na informacje od Spółki. Kłaniam się nisko.
dziwny tu akcjonariat. spółka poinformowała, że ma kontrakt na 1,85 mln Euro - to tyle co kapitalizacja Vision i efekt żaden . kurs ani nie drgnął. CZy ktoś chciałby zanalizować ? Tylko bez chamskiego bełkotu proszę.
Nie mogę być przesądzającym w tym co powiem ale w jednym czasie pojawiły się dwie informacje pozytywne i jedna negatywna. Znacząca umowa i zakup udziałów to sygnał do zwyżki. Emisja kolejnej serii akcji to druga strona medalu i w tej sytuacji to ona powoduje niemrawe ruchy zarówno po stronie podaży jak i popytu. I nie chodzi tutaj o możliwość objęcia części akcji po cenie 0,20 bo pewnie każdy z nas by tak chciał tylko o to że to wycinek z całej operacji pod kryptonimem "dla jednych 0,20 dla pozostałych darmoszka". Dlatego nie dziwie się że w obecnej sytuacji każdy czeka na to jak ten film się rozwinie. Rynek potrzebuje konkretów a nie zapowiedzi. Ja swój pakiet będe trzymał i poczekam na raporty finansowe które są rzetelnym odzwierciedleniem wszechobecnych zapowiedzi. Taka jest moja opinia.