widzę że działają z nową marką , co prawda na stronie jest "Więcej informacji już wkrótce!" ale już wprowadzają nowe produkty na razie jak widać po cichu i testują jak się podoba oby wypaliło kurs trochę siadł po początku lipca ale wydaje mi się że już niżej niż 42 nie zejdzie a szkoda bo za dywidendę chcę dokupić... czekamy na wyniki za lipiec
kolejny skup akcji średnio skupują 200szt na sesję niby nie dużo ale to 14% obrotów FF oficjalny to ok 700tyś ale z tygodnia na tydzień o 1tyś niższy czekamy na raport za lipiec -powinno być dobrze
skupują tyle ile mogą czyli 25% średniego dziennego obrotu z ostatnich 20 dni mały obrót to mały skup był duży obrót to w czerwcu skupowali po 1tys dziennie, teraz nie ma obrotu to nie mogą więcej skupować drgnie po wynikach 10go ale to tylko na chwilę i później po wynikach półrocznych ale znowu będzie blokada przed wynikami za IIIkw i tak dalej... grunt że odkupują taniej niż sprzedali więc trochę odrabiają
kolejne nowości się pojawiają, pewnie kolekcja SS, nawet na stronie niemieckiej pojawiają się pierwsze pozycje myślę że nowa marka to był udany ruch i być może nie docenili popytu..