• Słabe ręce oddają Autor: ~Karol [5.173.148.*]
    Kolarzom się śpieszy i wprowadzili sporą zmienność w nadziei aż jakiś Janusz im w tych cenach odda. Wszystko przez przyspieszenie wyników. Jak 2zł będzie to ja zacznę myśleć czy coś sprzedać. Ale ciekawie się ich rozgrywkę ogląda. W górę zbierają setki tysięcy a obniżają małym kosztem.
  • Re: Słabe ręce oddają Autor: ~Janeczek [146.75.162.*]
    Te setki tysięcy to mówisz o tych pakietach po 100 , 1000 ooo i przepraszam 2330 akcji w cenie od 120 do 2 700 PLN za najdroższy z tych pakietów
  • Re: Słabe ręce oddają Autor: ~Karol [5.173.148.*]
    Nie wystawiają się nawet janusze. Pusto po prawej. Ciekawe jak chcą zdążyć zebrać przed wynikami, zwłaszcza że szacunki mogą być wcześniej.
    Zaraz zbiorą co janusze powystawiały. Nie zdziwiłbym się gdyby dzisiaj górne były.
  • Re: Słabe ręce oddają Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.24.*]
    328 tys. akcji na kupnie i ponad trzy razy tyle na sprzedaży.
    To jak tu mają być górne widły?
  • Re: Słabe ręce oddają Autor: ~Janeczek [146.75.162.*]
    Zaraz deal roku ty będzie 7 akcji po 1,23 PLN normalnie inwestycja 8 PLN
    Włodek typowy Janusz jesteś. Kto patrzy ile jest na sprzedaży a ile na kupnie? Mogę wystawić moje 880k akcji za 5zł i będziesz widział w arkuszu że jest 880 więcej na sprzedaży. Podszkol się. Nie szkoda Ci kasę tracić na giełdzie?
  • Re: Słabe ręce oddają Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Coraz bardziej wierzę w te 2 złote po wynikach.
  • Re: Słabe ręce oddają Autor: ~Karasek [188.47.72.*]
    Od 17.07 zostało przemielonych ponad 6,5 mln akcji. Moja opinia taka,że emisja ni jak obecnie nie ma żadnego wpływu na obecny kurs. Inwestorzy trzymają do czasu wejścia na główny parkiet a tylko ulica się obecnie bawi co widać po arkuszu kupna/sprzedarzy.
    CZekamy na wyniki za 2Q i liczmy pieniążki które nam do portfela będą wpadać :)

[x]
NOVINA 0,65% 0,62 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.