Skup po 5,70 przecież jeszcze daleko a wy oddajecie ,, obrót jaaaaa szoking toś to śmiech po 200 po 500 akcji wiem wiem,,,, korekta"" ale do ceny min. jeszcze daleko powodzenia
TOMASZEK SKORO NIE ROZUMIESZ TO CO TY TU ROBISZ
A CZYTAL LESZCZYK ILE CHCA % SKUPIC PAPIERU??? BUHAHA
PRZY REDUKCJI KUPNA 90% SPORO LESZCZY ZOSTANIE Z PAPIEREM I NAPISZE TO SAMO
"CZEGOS NIE ROZUMNIEMMMMMM" BUHAHAHAH
wiesz ja już sie zes..ralem i sprzedałem w środe na 4,21 bo już wtedy balon sie napompował wiem wiem czytałem spoko ale człowiek musi poczytać może sie czegoś jeszcze nauczy... pozdro dla was ludziska:)
Prawda jest taka ze zakupy sa pod wezwanie a nie docelowo z zamiarem odpowiedzi na wezwanie i to jest duza roznica!
5% bedzie odebrane po 5,7zl ale po drodze kurs musi urosnac ale chyba tylko kretyn liczy na trzymanie akcji z zamiarem zarobienia na wezwaniu. Tak czy siak kurs musi dojsc do tych granich a zarobia Ci ktorzy sprzedadz podrodze... Wiec czy jest wezwanie na 5% czy na 70% duzej roznicy nie ma.
synek, ja to się ustawiam na o wiele niższym poziomie, zobacz jak ładnie spada, korekta musi być i to jeszcze duuuużo
czekam na 3.5 chociaż pewnie zwali się jeszcze wiecej
PAZERNOSC NIE ZNA GRANIC ALE JEDNO JEST PEWNE KTORYS Z WAS ZOSTANIE Z REKA W NOCNIKU BUHAHAHA
STAWIAM NA BANANA
MOZE GO TO TROCHE WYPROSTUJE W KONCU JESTESMY W UNI I BANANY POWINNE BYC PROSTE BUHAHAHAHA