Ja nikogo nie naganiam. Każdy ma swój rozum. Poprostu zwróciłem uwagę na bład procentowy który poprzednicy popełnili. Poszukaj moich wypowiedzi i znajdź chociaż jedną w której naganiam na jakiś papier a dopiero później komentuj. ;-)
Pozdrawiam ;-)
krzysiek i gm, zanim mądralkowie matematyczni zaczniecie oceniać czyjeś wyliczenia, to może warto najpierw sprawdzić, kiedy był pisany post i jaka była w tym momencie cena akcji
jak się zaczęła jazda na walorze to po około 60% wzrostu brakowało dokładnie 35% do 5,7 zł
ehhhhhh...
Ajjjć rzeczywiście Marcinie nie luknałem na date wpisu. No ale tak czy inaczej od wczorajszego zamkniecia brakuje nam 115% ;-) Przepraszam, mój bład ;p
no właśnie i wtedy jak machnęło jednego dnia ponad 60% bardzo realne było, żeby pociągnęło jeszcze i 35% następnego
teraz to wygląda trochę gorzej i nie sądzę, żeby tak łatwo podeszło pod 5,7 - musi się trochę dłużej poskrobać z możliwymi jakimiś małymi korektami po drodze :)
Między kolejnymi większymi wybiciami jest około godziny różnicy więc na moje oko około 11.30-40 będzie kolejne. Popatrzcie na wykres. Co o tym sądzicie? To tylko moje przypuszczenia ;-p Ciekawe czy się sprawdzą ;-)
weźcie pod uwagę, że kurs zleciał po ostatnim info z powodu mieszania się KnF dlatego teraz kurs odbije ten spadek i dojedzie do 5 zł spokojnie z palcem w tyłku ( ale nie na jednej sesji )
Do lipca mamy czas i ja właśnie biorę moje 10 tyś papiera i sprzedaję im po 5,7
brawo dal ubranych ostnio tez mysleli ze sprzedadza 5,70 jak oprzytomnieli ze to tylko 300 tys i info poszlo ze chlopaki wywalili papier odniechcialo sie leszcza pakowac w to tylko liczyli straty :) teraz tez tak bedzie a wy szukajcie naiwnych dalej naganianiem